راه ترقی

آخرين مطالب

استفاده 55 میلیون نفر از اعتبار مرحله اول طرح کالابرگ اقتصاد

استفاده 55 میلیون نفر از اعتبار مرحله اول طرح کالابرگ
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایرنا / سخنگوی ستاد کالابرگ الکترونیکی با بیان اینکه 55 میلیون نفر از مرحله نخست این طرح استفاده کردند، جزئیات مرحله دوم این طرح را تشریح کرد.
سیده مرجان دبیری اظهار داشت: مرحله دوم کالا برگ الکترونیک از 13 فروردین امسال برای سرپرستان خانواده‌ها شارژ شد و افراد می توانند با مراجعه به 230 هزار فروشگاه خرد، عمده و زنجیره‌ای، از اعتبار کالابرگ خود اقلام تعیین شده را خریداری کنند.
وی یادآور شد: مرحله دوم کالابرگ الکترونیک نیز مانند مرحله نخست در سه مرحله مشمولان نهادهای حمایتی، دهک‌های 1 تا 3 و دهک‌های 4 تا 7 اجرا می شود.
دبیری به میزان مبلغ واریزی برای دهک های مختلف اشاره و اظهار کرد: به ازای هر نفر در دهک های یک تا 3 مبلغ 500 هزار تومان و در دهک درآمدی 4 تا 7 مبلغ 350 هزار تومان اعتبار اختصاص یافته‌است.
سخنگوی ستاد کالابرگ الکترونیکی گفت: 11 گروه از اقلام اساسی از گروه لبنیات، پروتئین، خواروبار و حبوبات در سبد خانواده‌ها گنجانده شده‌است که هموطنان حداقل سه کالای اساسی را با استفاده از این اعتبار خریداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: برای راحتی هموطنان، مردم می‌توانند با هر نشان تجاری بدون محدودیت، اقلام مورد نیاز خود را تهیه و از اعتبار کالابرگ خود خریداری کنند.
دبیری با بیان اینکه به ازای هر تراکنش بانکی 5 هزار تومان از کارت بانکی سرپرست خانوار کاسته می شود، تاکید کرد: اعتبار کالا برگ نیز تا پایان خرداد ماه امسال است و اگر در مرحله نخست موفق به تامین اقلام مورد نیاز نشده‌اند، می‌توانند تا پایان این مهلت تعیین شده، نسبت به خریداری اجناس مورد نیاز خود اقدام کنند.
سخنگوی ستاد کالا برگ الکترونیکی اضافه کرد: طرح کالا برگ الکترونیکی در 2 مرحله در دست اجراست که مرحله نخست به خوبی پیش رفت و 55 میلیون نفر توانستند با موفقیت طرح اعتباری خود را دریافت کنند.
وی اعلام کرد: با توجه به در پیش رو بودن عید نوروز و ماه مبارک رمضان همزمان با اجرای مرحله دوم، بسیاری از هموطنان ترجیح دادند، خریدهای خود را قبل از ماه مبارک و نوروز انجام دهند و بسیاری نیز برای پس از این ایام موکول کردند یا اقلامی را مانند حبوبات، برنج و روغن خریدند که ماندگاری بالاتری داشته باشد.
دبیری اذعان داشت: هموطنان به خاطر داشته باشند که پیامک های ارسالی با عنوان v.refah به دست آنان می رسد و فاقد هرگونه سایتی است از همین رو از باز کردن هر پیامکی که حاوی آدرس سایت باشند خودداری کنند.
به گفته وی، شهروندان می توانند برای اطلاع مانده کالابرگ الکترونیکی می توانند شماره #1463*500* را شماره گیری کنند.
بازار

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1056485/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرصت یک‌ماهه صنعت برق به صنایع

خاموشی‌های گسترده در راه است؟

انحصارطلبی لوازم خانگی به صنعت خودروسازی می‌رسد؟

با لژیونرهای والیبال؛ از عملکرد چشمگیر سعادت تا 40 پاس صحیح کریمی

سوم نه، ارومیه و چادرملو چهارم مشترک!

اقدام زشت و غیرحرفه‌ای؛ در رده‌بندی حاضر نشدند

واکنش فن دایک به تمدید قرارداد؛ عاشق لیورپولم!

قهرمان آسیا در میان چهار تیم دوم شد!

شهرداری ارومیه و چادرملو اردکان چهارم مشترک شدند

لالیگا شکایت کرد؛ درخواست حکم اضطراری علیه بارسا

گوهری مقابل پرسپولیس 2 رقمی شد!

مهاجم انگلیسی در رادار منچستریونایتد

تاج: امیدوارم در آینده در فینال جام جهانی فوتسال باشیم

خاموشی‌های اخیر‌ وزیر نیرو را به مجلس ‌کشاند

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در 8 ماهه اول دولت آقای پزشکیان مناسب بوده است

توصیه مشاور سابق رئیس امارات به ایران

منم خیلی اهل خواستگاری هستم!

جوایز تئاتر الیویه برندگان خود را شناخت

خط و نشان کشیدن ملکه مادر برای فرح

هنوز رو کول مردم سواری؟!

آدما شبیه کسایی میشن که دوستشون دارن

خنجر نامردی رو دستش داد

جوک های بی مزه «حبیب» تمامی ندارد!

داستان شکل گیری قطعه معروف بتهوون را می دانید؟

«علی طولابی» و اجرای احساسی با آهنگ کردی

تیراندازی به پدر و پسر بر سر اختلافات شخصی؛ پدر کشته شد

واکنش متروی تهران به اقدام خودکشی یک زن جوان

کشف لاشه 20 لاک‌پشت و یک دلفین در سواحل جاسک

قتل خونین همسر با ضربه پتک

حادثه گاز گرفتگی در معدن مهماندویه دامغان

راز پشت نام Sony چیست؟/ داستانی کمتر شنیده‌شده از نوآوری و نبوغ

راهکاری ساده برای کاهش سطح جیوه در کنسرو ماهی

داستانک/ معلم مدرسه

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

ترور و تذکر؛ پیامدهای ادعای کیهان برای حذف ترامپ

آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید

جزئیات تغییرات دستمزد مبنای کسر حق‏‌بیمه در سال 1404

انتقاد مدیرسرشناس فوتبالی از رئیس هلال احمر!

ساکا: با احترام به رئال، آرسنال صعود می‌کند

مولر: هیچ چیز منفی‌ای بین من و بایرن وجود ندارد

عذرخواهی رسمی پس از رسوایی بزرگ در لالیگا

دلجویی مسی از دروازه‌بان حریف بابت شوت محکم!

همه تردیدهای رئال برای بازی بزرگ

وعده عجیب مدودف به هودارانش

تحریم مدال‌آور المپیک پاریس توسط اوکراین

ثبت سومین قرارداد گران در تاریخ بیسبال؛ 500 میلیون 14 ساله!

پوستر طعنه آمیز پاری سن ژرمن به رقبا

رشیدی کوچی خطاب به حسین شریعتمداری: پیرمرد «متعصب» و «لجوج» هستید، با یک خداحافظی همه را خوشحال کنید

نظر رئیس‌جمهور درباره برکناری معاون پارلمانی

«ببعی و دوستان» هم به تصادف نه گفتند