راه ترقی

آخرين مطالب

آنتونی: در یونایتد چیزهای زیادی یاد گرفتم، حتی در سختی‌ها! ورزشی

آنتونی: در یونایتد چیزهای زیادی یاد گرفتم، حتی در سختی‌ها!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /در آستانه بازی رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ کنفرانس اروپا مقابل یاگیلونیا، آنتونی، وینگر برزیلی رئال بتیس، در مصاحبه‌ای بسیار صمیمی با یوفا که از طریق کانال یوتیوب بتیس منتشر شد، از نقاط عطف زندگی حرفه‌ای‌اش، دوران کودکی در زاغه‌های برزیل، انتقال به اروپا، حضور در منچستریونایتد و در نهایت آرامش و خوشحالی‌ای که از زمان ورود به بنیتو ویامارین در ژانویه تجربه کرده، سخن گفت.
او مصاحبه را با اشاره به خالکوبی روی گردنش که هنگام گلزنی به نمایش می‌گذارد، آغاز کرد:«روشن‌شده کلمه‌ای است که خیلی با آن هم‌ذات‌پنداری می‌کنم. جایی که از آن آمده‌ام، کمتر کسی چنین فرصتی پیدا می‌کند. خدا را شکر، من این شانس را داشتم که رویاهایم را محقق کنم.»
آنتونی درباره اولویت‌هایش گفت:«برای من، مهم‌ترین چیز در جهان اول خدا و دوم خانواده‌ام است. همیشه سعی می‌کنم با خدا در ارتباط باشم، با او صحبت کنم، چون او به من حکمت و استراتژی زیادی داده است. این عادتی قدیمی است و چیزی جدید نیست. همیشه سعی می‌کنم با خدا حرف بزنم تا در بازی‌ها آرام باشم و در زندگی روزمره‌ام هم آرامش داشته باشم.»

راه ترقی

او درباره کودکی سختش در زاغه‌های برزیل توضیح داد:«در فاولا همه چیز را می‌بینی؛ چیزهای خوب و بد. داشتن پایه‌ای محکم، خانواده‌ای متمرکز و ارتباط با خدا خیلی مهم است. از خانواده‌ام برای آموزش و تربیتی که به من دادند بسیار سپاسگزارم، چون بزرگ کردن بچه در فاولا آسان نیست. لحظات سختی بود، اما لحظاتی هم بود که درس‌های زیادی گرفتم. یکی از چیزهایی که از فاولا با خودم آوردم، فروتنی است. همه باید با هم برابر باشند، هیچ فرقی ندارد. این چیزی است که همیشه همراه من است.»
آنتونی لحظه ترک برزیل و پیوستن به آژاکس در فوتبال اروپا را به یاد آورد:«شروع کار کمی سخت بود. برزیل را ترک کردم، به کشوری دیگر با زبانی متفاوت و فرهنگی متفاوت رفتم. برایم سخت بود، اما سخت‌تر از آن، از دست دادن اولین قدم‌های پسرم بود. این خیلی من را اذیت کرد، اما می‌دانستم باید درها را باز کنم تا رویاهایم را محقق کنم و آینده بهتری برای او بسازم. همه چیز دلیلی دارد. باید خودمان را برای بعضی چیزها باز کنیم تا پیش برویم. ابتدا سخت بود، اما بعد تطبیق پیدا کردم. دو سالی که آنجا زندگی کردم برایم خیلی مهم بود و واقعاً شهر را دوست داشتم.»
بازار


عملکرد فوق‌العاده‌اش در اردیویسه، درهای لیگ برتر را به رویش گشود. منچستریونایتد نزدیک به 100 میلیون یورو برای جذب او پرداخت کرد «برای من، تحقق یک رویا بود. خیلی خوشحال بودم. از یونایتد برای همه چیز، برای تجربه‌هایی که آنجا داشتم، خیلی سپاسگزارم. حتی از لحظات سخت که درس‌های زیادی به من آموختند. آن‌ها من را شکل دادند و چیزهای زیادی یاد گرفتم. پس جایی است که خیلی به آن مدیونم. لحظات سختی داشتم، اما لحظاتی هم بود که برای من و خانواده‌ام خیلی خوب و ماندگار بودند.»

از دست دادن جایگاهش در الدترافورد او را به ترک این تیم واداشت تا شانسش را در جایی دیگر امتحان کند. پس از تأمل بسیار، به این نتیجه رسید که بتیس می‌تواند مکان ایده‌آلی برای احیای حرفه‌اش باشد:«قبل از پیوستن به بتیس، پیشنهادهای دیگری داشتم. اما همان‌طور که گفتم، اهمیت ارتباط با خدا، صحبت با او و بودن در شرایط معنوی خوب با او... وقتی بتیس مطرح شد، در قلبم یقین داشتم که خدا بود که من را آرام کرد، به من اطمینان داد و این حس را به من داد که همه چیز درست می‌شود. هر روز که می‌گذرد، می‌بینم که بهترین تصمیم بود. اینجا خیلی خوشحالم و از هر روز لذت می‌برم.»
آنتونی اکنون در بنیتو ویامارین روزهای خوشی را سپری می‌کند. او یکی از رهبران تیم و محبوب‌ترین بازیکنان نزد هواداران است. هنوز مشخص نیست که پس از پایان قرارداد قرضی‌اش چه خواهد شد. بتیس در تلاش است تا حضور او را دائمی کند، اما تا آن زمان، این برزیلی از لحظه لذت می‌برد:«زندگی روزمره‌مان هم خیلی آرام، شاد و متحد است. این خیلی مهم است. هر روز که می‌گذرد، همه ما می‌بینیم که شایسته چیزهای بیشتری هستیم. برایم مهم است که خوشحال باشم و حالم خوب باشد. می‌بینم که همه چیزهایی که پشت سر گذاشتم ارزشش را داشت. همان‌طور که گفتم، رفتم، خیلی چیزها یاد گرفتم. امروز خوشحالم و برایم هیچ چیز عوض نمی‌شود

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1058729/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روز تاریخی بورس؛ قله 3 میلیونی فتح شد

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

بیانیه باشگاه سانتوس درباره مصدومیت نیمار

انتقاد تند خلیلی: بازیکنان گوش نمی‌دهند!

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

برترین بازیکنان هفته بیست و سوم لیگ برتر ایران

سیدصالحی: بعضی از بازیکنان در حد نام استقلال هم بازی نکردند!

یحیی تعیین‌کننده سرنوشت لیگ برتر!

آکسیوس ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم را اعلام کرد

تسنیم: دور دوم مذاکرات ساعت 14 آغاز می‌شود

گزارش فارس از سفری غیرمنتظره؛ حدس بزنید برای چه کاری به کجا می‌روند؟

نحوه محاسبه درآمد چند هزار میلیاردی صداوسیما از «پایتخت 7»

چرا سریال پایتخت اینجوری تمام شد؟

حمید حامی: با صدای همایون شجریان دریا رو دیدم!

افزایش آمار ازدواج؛ آمار طلاق کاهشی شد

نقاشی فضاپیمای ناسا از سیاره مشتری

میدان مغناطیسی زمین یکبار فروپاشیده و انسان‌ها جان سالم به در برده‌اند؛ اما چگونه؟

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

دیپلماسی در سایه بی‌اعتمادی

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

خطر از بیخ گوش مدافع سپاهان گذشت

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

آنچلوتی باز هم پیشنهاد برزیل را رد کرد

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: اگر کشور را معطل مذاکرات کنیم دست تیم مذاکره کننده بسته می‌شود

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم که بود؟

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا را برای حفظ حقوق و منافع ملت ادامه می‌دهیم

شمخانی 9 اصل مورد نظر ایران در مذاکرات رم را اعلام کرد

بروجردی: در مذاکرات تضمین‌ها فقط از طرف آمریکا نیست

چهره ها/ نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایلام شد

تشویق رحمت و شری سریال «پایتخت» در کنسرت علیرضا طلیسچی

آهنگ جدید/ «کی می دونه» با صدای مجید رضوی

دبیر شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور 8 برابر شده است!

انتقال متجاوز سریالی به انفرادی/ شاکی: جلوی چشم فرزندم به من تعرض کرد

کشف شهاب‌سنگ این‌بار در اصفهان!

انسان‌ها 41 هزار سال پیش از ضد آفتاب استفاده می‌کردند!

اولین رآکتور هسته‌ای نمک مذاب توریم جهان در چین شروع به کار کرد

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

محرز پس از نه سال بهترین بازی‌اش را تکرار کرد!

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

مدافع اینتر از بایرن مونیخ عذرخواهی کرد

دبیر فدراسیون: IOC وزنه‌برداری را محدود می‌کند