راه ترقی

آخرين مطالب

مربی تیم وزنه‌برداری: شرایط خوبی برای مسابقات جهانی داریم ورزشی

مربی تیم وزنه‌برداری: شرایط خوبی برای مسابقات جهانی داریم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مهر /مربی تیم وزنه‌برداری جوانان ایران با اشاره به آخرین وضعیت این تیم برای حضور در مسابقات جهانی گفت: رکوردهای خوبی جهت حضور در مسابقات جهانی پرو ثبت کردیم و شرایط خوبی داریم.
علی نصرتی مربی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان ایران درباره شرایط تیم ملی برای حضور در مسابقات جهانی پرو گفت: در دره سنی جوانان با تیم کامل اعزام می‌شویم و هفته گذشته هم آخرین رکوردگیری از وزنه‌برداران جوان انجام شد. در رده سنی نوجوانان هم حسین یزدانی را در دسته فوق سنگین اعزام خواهیم کرد که البته خیلی امیدوار هستیم او رکوردهای قابل قبولی ثبت کند.
وی گفت: فکر می‌کنم تیم 7 یا 8 اردیبهشت ماه راهی پرو خواهد شد، مسافت زیادی با این کشور داریم و مدت زیادی هم در پرواز هستیم. امیدوارم این موضوع روی عملکرد وزنه‌برداران تأثیر نگذارد. همه تلاشمان را به کار می‌گیریم تا عملکرد قابل قبولی داشته باشیم. خدا را شکر در فصل زمستان در شهر امیدیه که خوش آب و هوا بود اردو برگزار کردیم. در حال حاضر اردو ما تا زمان اعزام در تهران پیگیری خواهد شد و برنامه‌ها را جلو می‌بریم.
مربی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان اظهارداشت: تا لحظات آخر وزنه‌برداران طبق برنامه جلو می‌روند تا از شرایط ایده‌آل خارج نشوند و در شرایط اردو باشند. رکوردها هم راضی کننده است و امیدواریم وزنه‌برداران بتوانند در مسابقه هم همین رکوردها را تکرار کنند.
سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان در پاسخ به این سوال که چقدر شانس مدال آوری داریم و با توجه به اینکه در مسابقات دوره قبل به میزبانی اسپانیا تیم به خاطر برخی مشکلات به عنوان یازدهمی رسید، آیا در این دوره می‌توان امید به تکرار قهرمانی داشت، عنوان کرد: با توجه به اینکه کشورها به سمت جوانگرایی رفتند و به دنبال کشف استعدادهای جوان هستند و در رده پایه به دنبال کار علمی و اصولی هستند، پیش‌بینی در مورد رنگ مدال سخت است. رقبا قوی هستند و ما هم تمام تلاش خودمان را به کار می‌گیریم. تا به الان هم رکوردهای خوبی ثبت کردیم ولی همه چیز به روز مسابقه بستگی دارد تا ببینیم وزنه‌برداران در روز مسابقه چه رکوردی ثبت می‌کنند.
نصرتی در پاسخ به این سوال که در دوره قبلی در مسابقات جهانی اسپانیا مسائل مربوط به بازه زمانی تست دوپینگ رعایت نشد و مشکلاتی ایجاد کرد، در این دوره شرایط به چه صورت بود، گفت: خوشبختانه همه موارد با پیگیری‌های فدراسیون لحظه به لحظه انجام شد و از این بابت مشکلی نیست. تست دوپینگ از وزنه‌برداران گرفته شده و هیچ مشکلی نداریم. در این مسابقات برای اولین بار وزنه‌برداران روی دو تخته وزنه می‌زنند. یک تخته مختص به بانوان است و یک تخته دیگر برای آقایان است.
بازار
وی در مورد اولین تجربه مربیگری با سهراب مرادی در رده پایه عنوان کرد: سهراب سابقه خوبی در ورزش قهرمانی داشته و تسلط کافی دارد. ضمن اینکه تجربیات زیادی هم داشت و وزنه‌برداران توانستند ارتباط خوبی با او برقرار کنند. او با مسائل روحی و روانی وزنه‌برداران آشناست و به خوبی آن را می‌شناسد بنابراین حضورش به عنوان سرمربی در رأس کادر فنی بسیار اثرگذار بود. حضورش در تیم نوجوانان و جوانان باعث افزایش روحیه همه وزنه‌برداران شد. با علم روز دنیا پیش رفت و همین موضوع هم باعث شد وزنه‌برداران رکوردهای خوبی ثبت کنند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1059450/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روز تاریخی بورس؛ قله 3 میلیونی فتح شد

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

بیانیه باشگاه سانتوس درباره مصدومیت نیمار

انتقاد تند خلیلی: بازیکنان گوش نمی‌دهند!

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

برترین بازیکنان هفته بیست و سوم لیگ برتر ایران

سیدصالحی: بعضی از بازیکنان در حد نام استقلال هم بازی نکردند!

یحیی تعیین‌کننده سرنوشت لیگ برتر!

آکسیوس ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم را اعلام کرد

تسنیم: دور دوم مذاکرات ساعت 14 آغاز می‌شود

گزارش فارس از سفری غیرمنتظره؛ حدس بزنید برای چه کاری به کجا می‌روند؟

نحوه محاسبه درآمد چند هزار میلیاردی صداوسیما از «پایتخت 7»

چرا سریال پایتخت اینجوری تمام شد؟

حمید حامی: با صدای همایون شجریان دریا رو دیدم!

افزایش آمار ازدواج؛ آمار طلاق کاهشی شد

نقاشی فضاپیمای ناسا از سیاره مشتری

میدان مغناطیسی زمین یکبار فروپاشیده و انسان‌ها جان سالم به در برده‌اند؛ اما چگونه؟

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

دیپلماسی در سایه بی‌اعتمادی

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

خطر از بیخ گوش مدافع سپاهان گذشت

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

آنچلوتی باز هم پیشنهاد برزیل را رد کرد

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: اگر کشور را معطل مذاکرات کنیم دست تیم مذاکره کننده بسته می‌شود

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم که بود؟

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا را برای حفظ حقوق و منافع ملت ادامه می‌دهیم

شمخانی 9 اصل مورد نظر ایران در مذاکرات رم را اعلام کرد

بروجردی: در مذاکرات تضمین‌ها فقط از طرف آمریکا نیست

چهره ها/ نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایلام شد

تشویق رحمت و شری سریال «پایتخت» در کنسرت علیرضا طلیسچی

آهنگ جدید/ «کی می دونه» با صدای مجید رضوی

دبیر شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور 8 برابر شده است!

انتقال متجاوز سریالی به انفرادی/ شاکی: جلوی چشم فرزندم به من تعرض کرد

کشف شهاب‌سنگ این‌بار در اصفهان!

انسان‌ها 41 هزار سال پیش از ضد آفتاب استفاده می‌کردند!

اولین رآکتور هسته‌ای نمک مذاب توریم جهان در چین شروع به کار کرد

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

محرز پس از نه سال بهترین بازی‌اش را تکرار کرد!

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

مدافع اینتر از بایرن مونیخ عذرخواهی کرد

دبیر فدراسیون: IOC وزنه‌برداری را محدود می‌کند