راه ترقی

آخرين مطالب

نگرانی از افزایش چشمگیر قیمت تجهیزات پزشکی اجتماعی

نگرانی از افزایش چشمگیر قیمت تجهیزات پزشکی
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا/ معاون درمان وزارت بهداشت ضمن ابراز نگرانی از افزایش چشمگیر قیمت تجهیزات پزشکی، در عین حال با بیان اینکه طرح پزشک خانواده و پیاده‌سازی دوراپزشکی در دستور کار است، گفت: این طرح می‌تواند تا 40 درصد نیاز به متخصص را کاهش دهد و دسترسی افراد مناطق محروم به خدمات تخصصی را بهبود بخشد.
دکتر سید سجاد رضوی در سفری به ایذه، اظهار داشت: با راه‌اندازی ارائه خدمات پزشکی از راه دور (دوراپزشکی) و تقویت زیرساخت‌های مراکز درمانی، وضعیت بهداشتی شهرستان ایذه متحول خواهد شد.
رضوی به چالش‌های موجود در ارائه خدمات بهداشتی در مناطق محروم مانند منطقه منگشت ایذه اشاره کرد و افزود: متأسفانه، سلامتی شهرهایی که از نظر امکانات درمانی با محدودیت‌هایی مواجه‌اند، به دلیل غفلت‌های گذشته از استانداردهای درمانی عقب مانده‌اند.
او همچنین نگرانی خود را نسبت به افزایش چشمگیر قیمت تجهیزات پزشکی ابراز و عنوان کرد: قیمت دستگاه‌های ام‌آرآی به 700 میلیارد ریال رسیده در حالی که سال گذشته قابل خریداری با قیمت‌های بسیار مناسب‌تری بودند.
رضوی گفت: این افزایش هزینه تجهیزات، تأمین ابزارهای پزشکی لازم را برای مناطق محروم با چالش مواجه ساخته است؛ امری که مسئولان بهداشتی را بر آن داشته تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود و مسئولیت‌های اجتماعی، به حل این مشکلات بپردازند.
رضوی تکمیل مراکز منتخب در ایذه و سه شهرستان دیگر را به عنوان اولویت اصلی دانست و گفت: طرح پزشک خانواده و پیاده‌سازی دوراپزشک یا پزشک از راه دور در دستور کار ماست. این طرح می‌تواند تا 40 درصد نیاز به متخصص را کاهش دهد و دسترسی افراد مناطق محروم به خدمات تخصصی را بهبود بخشد.
وی همچنین به مشکلات ناشی از مراجعه بیماران سرپایی به بیمارستان اشاره و بیان کرد: بیمارستان جایگاه مناسبی برای اینگونه مراجعات نیست. راه‌اندازی مراکز درمانی شبانه‌روزی می‌تواند در این زمینه کمک‌کننده باشد.
رضوی تصریح کرد: باید درآمد اختصاصی بیمارستان صرف ارتقای کیفیت خدمات شود، نه تنها برای پرداخت حقوق کارکنان. همچنین، با توجه به اهمیت بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU)، راه‌اندازی این بخش در بیمارستان ایذه در دستور کار است تا با تامین تجهیزات لازم، مردم منطقه از اعزام به دیگر شهرها بی‌نیاز شوند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که به استان خوزستان سفر کرده است، همچنین از بیمارستان شهید طباطبایی باغملک در این استان بازدید کرد.
در این بازدید، وضعیت موجود خدمات سلامت و زیرساخت‌های درمانی در شهرستان‌ باغملک مورد بررسی قرار گرفت.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1059479/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روز تاریخی بورس؛ قله 3 میلیونی فتح شد

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

بیانیه باشگاه سانتوس درباره مصدومیت نیمار

انتقاد تند خلیلی: بازیکنان گوش نمی‌دهند!

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

برترین بازیکنان هفته بیست و سوم لیگ برتر ایران

سیدصالحی: بعضی از بازیکنان در حد نام استقلال هم بازی نکردند!

یحیی تعیین‌کننده سرنوشت لیگ برتر!

آکسیوس ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم را اعلام کرد

تسنیم: دور دوم مذاکرات ساعت 14 آغاز می‌شود

گزارش فارس از سفری غیرمنتظره؛ حدس بزنید برای چه کاری به کجا می‌روند؟

نحوه محاسبه درآمد چند هزار میلیاردی صداوسیما از «پایتخت 7»

چرا سریال پایتخت اینجوری تمام شد؟

حمید حامی: با صدای همایون شجریان دریا رو دیدم!

افزایش آمار ازدواج؛ آمار طلاق کاهشی شد

نقاشی فضاپیمای ناسا از سیاره مشتری

میدان مغناطیسی زمین یکبار فروپاشیده و انسان‌ها جان سالم به در برده‌اند؛ اما چگونه؟

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

دیپلماسی در سایه بی‌اعتمادی

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

خطر از بیخ گوش مدافع سپاهان گذشت

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

آنچلوتی باز هم پیشنهاد برزیل را رد کرد

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: اگر کشور را معطل مذاکرات کنیم دست تیم مذاکره کننده بسته می‌شود

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم که بود؟

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا را برای حفظ حقوق و منافع ملت ادامه می‌دهیم

شمخانی 9 اصل مورد نظر ایران در مذاکرات رم را اعلام کرد

بروجردی: در مذاکرات تضمین‌ها فقط از طرف آمریکا نیست

چهره ها/ نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایلام شد

تشویق رحمت و شری سریال «پایتخت» در کنسرت علیرضا طلیسچی

آهنگ جدید/ «کی می دونه» با صدای مجید رضوی

دبیر شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور 8 برابر شده است!

انتقال متجاوز سریالی به انفرادی/ شاکی: جلوی چشم فرزندم به من تعرض کرد

کشف شهاب‌سنگ این‌بار در اصفهان!

انسان‌ها 41 هزار سال پیش از ضد آفتاب استفاده می‌کردند!

اولین رآکتور هسته‌ای نمک مذاب توریم جهان در چین شروع به کار کرد

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

محرز پس از نه سال بهترین بازی‌اش را تکرار کرد!

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

مدافع اینتر از بایرن مونیخ عذرخواهی کرد

دبیر فدراسیون: IOC وزنه‌برداری را محدود می‌کند