راه ترقی

آخرين مطالب

ساعی: جایزه ورزشکار سال حق المپیکی‌ها بود ورزشی

ساعی: جایزه ورزشکار سال حق المپیکی‌ها بود
  بزرگنمايي:

راه ترقی - فارس /در مراسم اختتامیۀ جشنوارۀ قهرمان ایران که چهارشنبه شب با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد، مهدی طارمی جایزۀ مرد سال ورزش ایران را به‌دست آورد. ‌هادی ساعی دارنده 3 مدال المپیک و پرافتخارترین المپین ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سوال که مراسم اختتامیه جشنواره، چطور بود، گفت: مراسم خوبی برگزار شد. مراسمی که یک مقدار باعث بالا رفتن انگیزه ورزشکاران، مربیان و فدراسیون‌ها شد. خدا رو شکر بچه‌های ما در همه حوزه‌ها انتخاب شدند و عناوینی هم به‌دست آوردند. قهرمانان، مربیان، ورزشکاران و بچه‌های پارالمپیک در این مراسم حضور داشتند. خوشبختانه فدراسیون تکواندو به‌عنوان بهترین فدراسیون سال انتخاب شد.رئیس فدراسیون تکواندو در پاسخ به این سوال که آیا انتخاب‌ها انتخاب خوبی بود، گفت: خوبی این برنامه این بود که بالاخره انتخاب‌ها از طرف مردم بود و این اتفاق بسیار خوبی بود که رخ داد. برای من این مشارکت خیلی باارزش بود. انتخاب‌ها درست بود، هرچند که صداوسیما به‌خاطر اینکه بعضی‌ها را راضی نگه‌دارند، عناوین را مشترک کرد. واضح بود که تفاوت‌ها بسیار زیاد است. در کل برنامه خوبی بود. بالاخره آن‌هایی که بیشتر کار می‌کنند و زحمت می‌کشند، بیشتر دیده می‌شوند.
ساعی در پاسخ به این سوال که انتخاب مهدی طارمی به‌عنوان ورزشکار سال در حضور مدال‌آوران طلای المپیک‌ انتخاب درستی بود، گفت: حالا من نمی‌گویم که انتخاب ورزشکار سال فقط حق آرین سلیمی بود، اما حق بچه‌هایی بود که مدال طلای المپیک پاریس را گرفته‌اند. بحث‌ فوتبال با سایر رشته‌ها تفاوت دارد.نمی‌شود مدال طلای المپیک را با یک گل باشگاهی مقایسه کرد و من این موضوع را قبول ندارم. گزینه فوتبال را باید جدا می‌کردند و رای‌گیری انجام می‌شد. به‌عنوان مثال مرد سال فوتبال را انتخاب می‌کردند. من نمی‌خواهم بگویم که چرا این عنوان را به فوتبال دادند؛ منظورم این است که در انتخابات باید یک گزینه جداگانه‌ای برای فوتبال در نظر می‌گرفتند. فوتبال هواداران بیشتری نسبت به رشته‌های دیگر دارد و به نظرم باید این کار جداگانه انجام می‌شد.وی در واکنش به این سوال که ناهید کیانی نایب قهرمان المپیک پاریس با کسب بیشترین آرای مردمی عنوان بانوی ورزش ایران را از آن خود کرد، نظر شما در رابطه با این انتخاب چیست، گفت: این انتخاب حق بچه‌های ما بود. سال گذشته در بخش بانوان بالاتر از ناهید کیانی نداشتیم. من شنیدم که ناهید کیانی رای بسیار بالاتری نسبت به خیلی‌های دیگر بدست آورد.رئیس فدراسیون تکواندو در پایان صحبت‌هایش خاطرنشان کرد: عنوان بهترین فدراسیون هم به تکواندو رسید، این نتایج حاصل زحمات همه خانواده تکواندو بود. موفقیت تکواندو فقط به المپیک پاریس ختم نمی‌شود. ما سال 1403 در مسابقات قهرمانی آسیا عنوان قهرمانی را کسب کردیم.
مسابقات جام جهانی دختران و پسران ما عنوان قهرمانی را کسب کردند. ما در مسابقات مختلف موفقیت‌های زیادی را کسب کردیم. این زحمات حاصل تلاش همه خانواده بزرگ تکواندو بود و حتی کارمندان نیز در این موفقیت سهیم بودند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1063611/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش بینی قیمت دلار 31 فروردین 1404

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 فروردین 1404

فوتبالی با ریوالدو بوربا؛ از توپ طلای 1999 و درخشش در بارسلونا تا بازی در میلان

آنالیز ساختار دفاعی آرسنال مقابل رئال مادرید توسط تیری آنری

با اعلام پیمان حدادی: رضا درویش از سمت مدیرعاملی پرسپولیس استعفا کرد!

گل سردار آزمون در دیدار امشب شباب الاهلی مقابل الجزیره

تکنولوژی جالب تحویل توپ در بازی فینال لیگ‌کاپ امارت بین الجزیره و شباب الاهلی

گل دوم الجزیره به شباب الاهلی

بی‌دلیل نبود نفس پاری‌سن‌ژرمن را گرفتند؛استون‌ویلا 4-1 نیوکسل را قلع و قمع کرد

کامبک مال ماست، طعنه بارسا به رئال

واکنش رسمی پرسپولیس به اسامی جایگزینی درویش

گل سردار آزمون سریع تقدیم شد

سفیر ایران در روسیه: پیام رهبری ابعاد مختلفی داشت

رسانه عبری: آمریکا دیگر خواستار برچیدن برنامه هسته‌ای ایران نیست

عراقچی: جو نسبتا مثبت در رُم باعث پیشرفت در اصول و اهداف یک توافق احتمالی شد

رایزنی وزیر خارجه عراق و وزیر مشاور امور خارجه امارات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

گانتز: باید فرصت حمله به ایران با همکاری آمریکا را غنیمت بشمریم

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده های شهدا و ایثارگران مناطق روستائی شهرستان گرمسار و آرادان

اولین جلسه شورای اداری بنیاد استان مازندران برگزارشد

رحمان و رحیم پایتخت : دغدغه و کار اصلی ما موزیک است

چهره ها/ نگار جواهریان با یک استایل شاد و رنگی آفتابی شد

تجدید خاطره اردشیر کاظمی و ماشین قدیمی‌اش

پوریا پورسرخ از دلایل انتخابش برای ایفای نقش ژوبین در سریال «وفا» می‌گوید

جناب‌ خان رو قنداق کردن !

کاهش نسبی دما در شرق و جنوب شرق کشور

دادستان تهران: نباید زندانی بیش از اندازه در بازداشت موقت باشد

هر یک دقیقه، یک مزاحم تلفنی!

هشدار به علاقه‌مندانِ پزشکی و دندانپزشکی

حریق در قطار مسافربری؛ قطار حادثه دیده به مسیر خود ادامه داد

کشف جسد مرد 30 ساله در کانال آب

دیگر گوشی‌ و لپ‌تاپ‌ها جوش نمی‌آورند!

تو آمدی ز دورها و دور ها!

دسته گل مجریان صداوسیما در عرض کمتر از یک هفته

چین، روسیه و ایران را دور می‌‏زند

جدال پزشکیان و افراطی‌ها

عبور از دوقطبی مذاکره

طرح نظامی ترامپ را ماسک عملی می‌کند؟

معاون ترامپ در رم چه می‌کند

واکنش بازار مسکن به کاهش 22 هزار تومانی قیمت دلار

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

پیش بینی بورس یکشنبه 31 فروردین 1404

برنامه نقل و انتقالات رئال مادرید در صورت روی کار آمدن ژابی آلونسو چگونه خواهد بود؟

برادر محبی را زدند و مصدوم کردند

فلیک: بارسا تسلیم نمی‌شود، این ذهنیت ماست

برد حداقلی پاری‌سن‌ژرمن در پارک‌دوپرنس

جهانبخش از بازی انتقامی بیرون شد!

به بهانهٔ تقابل اینتر و بارسلونا؛‌ چرا انتقال لائوتارو مارتینز به جمع کاتالان‌ها منتفی شد؟

درویش از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس استعفا کرد؛ بازیکنان و کادرفنی ده درصد جریمه شدند!

تاریخ قرعه‌کشی لیگ برتر مشخص شد

کمپانی: واکنش خوبی بعد از شکست مقابل‌ اینتر داشتیم