راه ترقی

آخرين مطالب

«29 فروردین» روز ارتش مکتبی بنیاد شهید و امور ایثارگران

«29 فروردین» روز ارتش مکتبی
  بزرگنمايي:

راه ترقی - یعقوب سلیمانی. معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران

29 فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و بزرگداشت حماسه‌آفرینی‌های دلاورمردان نیروی زمینی ارتش است. هم‌زمان با به‌ثمر رسیدن انقلاب اسلامی، ارتشی که پیکره اصلی آن را جوانان برومندتربیت یافته در خانواده‌های مسلمان ایرانی تشکیل می‌دادند، به ندای آسمانی رهبرکبیر انقلاب لبیک گفت و هم صدا و همراه با امت اسلامی برای نابودی رژیم ستم‌شاهی و ستیزه بی‌امان با دشمنان داخلی و خارجی انقلاب برخاست و به‌عنوان نخستین بازوی توانمند نظامی انقلاب در جهت تحقق اهداف جمهوری اسلامی تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و مستمری را با فداکاری و ایثار در ابعاد و صحنه‌های مختلف آغاز کرد.
بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران در پیامی خطاب به ملت شریف و مبارز ایران روز 29 فروردین را «روز ارتش جمهوری اسلامی» اعلام کردند و ارتش جمهوری اسلامی نیز با برگزاری مراسم رژه در شهرستان‌های بزرگ ، پشتیبانی خود را از جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران و حضور خود را برای فداکاری در راه استقلال و مرزهای کشور اعلام کردند.
این اقدام به فاصله حدود دو ماه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و درست دو هفته پس از برگزاری همه‌پرسی و برپایی حکومت جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت و این فرمان تاریخی در متن رخدادهای بزرگ و حساس کشور صادر شد و توطئه دشمن را خنثی و تولد ارتش جمهوری اسلامی ایران را رقم زد.
امام خمینی (ره) روز پیوستن ارتش به مردم را با عبارت حکیمانه: «لحظه شادی بندگان خدا و یاس ستمگران» یک نقطه عطف درخشان و افتخارآمیز قلمداد فرمود.
امام راحل عظیم الشٱن در این پیام تاریخی ملت ایران را موظف نمودند؛ «از ارتش اسلامی استقبال کنند و احترام برادرانه از آنان نمایند آن را به این سِمت رسماً بشناسند و پشتیبانی خود را از آن اعلام نمایند.»
تقدیم بیش از 48 هزار شهید و 90 هزار جانبازو آزاده در دوران دفاع مقدس، سند و گواهی تاریخی است که ارتش جمهوری اسلامی همواره پیرو ولایت بوده و هستند و ارتشیان در دفاع از مرزهای ایران لحظه‌ای درنگ نکردند.
حوادث و وقایع 4 دهه اخیر به‌ویژه در حوزه‌های دفاعی و امنیتی، داخلی و منطقه پیرامونی و سال‌های طولانی پر آشوب منطقه غرب آسیا، نشان می‌دهد آنچه امنیت پایدار و کم‌نظیر میهن اسلامی را تضمین و تمامیت ارضی کشور را از گزند دشمنان حفظ کرده است، مجاهدت‌ها و نقش‌آفرینی‌های سرنوشت‌ساز و مقتدرانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و ارتش دلاور و غیرتمند و وحدت و هم‌افزایی راهبردی و اقتدار آفرین سپاه و ارتش برای پایدارسازی امنیت بوده است.
بی‌تردید، ارتش جمهوری اسلامی تحت فرامین و تدابیر راهبردی رهبر معظم انقلاب، به نماد بازدارندگی و نقطه اقتدار و امنیت کشور مبدل شده و در مسیر تعالی، بازدارندگی مؤثر، ارتقای توان دفاعی و خدمت به مردم شریف ایران تحت فرماندهی مدبّرانه و خردمندانه فرمانده معظم کل قوا در تقویت عمق راهبردی دفاع از کشور به رشد و تعالی خود ادامه می دهد.
پاسداشت یاد و خاطره 48 هزار شهید ارتش جمهوری اسلامی ایران و تجلیل از حماسه‌آفرینی‌ها و رشادت های جانبازان و آزادگان از مهم‌ترین ابعاد و وجوه مأموریت‌های فرهنگی است و با هم‌افزایی، همت و تلاش مضاعف همه فعالان عرصه تولیدات فرهنگی و هنری به ویژه
بنیاد شهید و امور ایثارگران به‌عنوان دستگاه محوری و نقطه کانونی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کشور مورد توجه قرار دارد.
ضمن تبریک این مناسبت پرافتخاربه برادران ارتشی دلاور، از درگاه خداوند متعال دوام توفیقات در سنگر پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی و صیانت از تمامیت ارضی میهن عزیزمان را تحت عنایات حضرت ولی‌عصر (عج) و تدابیر حکیمانه فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) مسئلت دارم.
یعقوب سلیمانی. معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1063664/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش بینی قیمت دلار 31 فروردین 1404

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 فروردین 1404

فوتبالی با ریوالدو بوربا؛ از توپ طلای 1999 و درخشش در بارسلونا تا بازی در میلان

آنالیز ساختار دفاعی آرسنال مقابل رئال مادرید توسط تیری آنری

با اعلام پیمان حدادی: رضا درویش از سمت مدیرعاملی پرسپولیس استعفا کرد!

گل سردار آزمون در دیدار امشب شباب الاهلی مقابل الجزیره

تکنولوژی جالب تحویل توپ در بازی فینال لیگ‌کاپ امارت بین الجزیره و شباب الاهلی

گل دوم الجزیره به شباب الاهلی

بی‌دلیل نبود نفس پاری‌سن‌ژرمن را گرفتند؛استون‌ویلا 4-1 نیوکسل را قلع و قمع کرد

کامبک مال ماست، طعنه بارسا به رئال

واکنش رسمی پرسپولیس به اسامی جایگزینی درویش

گل سردار آزمون سریع تقدیم شد

سفیر ایران در روسیه: پیام رهبری ابعاد مختلفی داشت

رسانه عبری: آمریکا دیگر خواستار برچیدن برنامه هسته‌ای ایران نیست

عراقچی: جو نسبتا مثبت در رُم باعث پیشرفت در اصول و اهداف یک توافق احتمالی شد

رایزنی وزیر خارجه عراق و وزیر مشاور امور خارجه امارات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

گانتز: باید فرصت حمله به ایران با همکاری آمریکا را غنیمت بشمریم

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده های شهدا و ایثارگران مناطق روستائی شهرستان گرمسار و آرادان

اولین جلسه شورای اداری بنیاد استان مازندران برگزارشد

رحمان و رحیم پایتخت : دغدغه و کار اصلی ما موزیک است

چهره ها/ نگار جواهریان با یک استایل شاد و رنگی آفتابی شد

تجدید خاطره اردشیر کاظمی و ماشین قدیمی‌اش

پوریا پورسرخ از دلایل انتخابش برای ایفای نقش ژوبین در سریال «وفا» می‌گوید

جناب‌ خان رو قنداق کردن !

کاهش نسبی دما در شرق و جنوب شرق کشور

دادستان تهران: نباید زندانی بیش از اندازه در بازداشت موقت باشد

هر یک دقیقه، یک مزاحم تلفنی!

هشدار به علاقه‌مندانِ پزشکی و دندانپزشکی

حریق در قطار مسافربری؛ قطار حادثه دیده به مسیر خود ادامه داد

کشف جسد مرد 30 ساله در کانال آب

دیگر گوشی‌ و لپ‌تاپ‌ها جوش نمی‌آورند!

تو آمدی ز دورها و دور ها!

دسته گل مجریان صداوسیما در عرض کمتر از یک هفته

چین، روسیه و ایران را دور می‌‏زند

جدال پزشکیان و افراطی‌ها

عبور از دوقطبی مذاکره

طرح نظامی ترامپ را ماسک عملی می‌کند؟

معاون ترامپ در رم چه می‌کند

واکنش بازار مسکن به کاهش 22 هزار تومانی قیمت دلار

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

پیش بینی بورس یکشنبه 31 فروردین 1404

برنامه نقل و انتقالات رئال مادرید در صورت روی کار آمدن ژابی آلونسو چگونه خواهد بود؟

برادر محبی را زدند و مصدوم کردند

فلیک: بارسا تسلیم نمی‌شود، این ذهنیت ماست

برد حداقلی پاری‌سن‌ژرمن در پارک‌دوپرنس

جهانبخش از بازی انتقامی بیرون شد!

به بهانهٔ تقابل اینتر و بارسلونا؛‌ چرا انتقال لائوتارو مارتینز به جمع کاتالان‌ها منتفی شد؟

درویش از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس استعفا کرد؛ بازیکنان و کادرفنی ده درصد جریمه شدند!

تاریخ قرعه‌کشی لیگ برتر مشخص شد

کمپانی: واکنش خوبی بعد از شکست مقابل‌ اینتر داشتیم