راه ترقی

آخرين مطالب

جشنواره زمین و زنان معاونت امور زنان و خانواده

جشنواره زمین و زنان
  بزرگنمايي:

راه ترقی -

جشنواره زمین با هدف اشاعه فرهنگ، سبک زندگی و منش مدیریتی مبتنی بر “توســعه پایـدار” و جهت حمایت از هنرمندان و فیلم سازانی که در عرصه های گوناگون مرتبط با این مقوله فعالیت می کنند و پخش و نشر آثار آنان در جامعه بنیان گذاشته شده است. این جشنواره به صورت کاملا مستقل در بخش خصوصی توسط موسسه فرهنگی-هنری اردیبهشت عودلاجان و سازمان مردم نهاد تمدن سبزهنرمندان حامی محیط زیست برگزار می شود.
جشنواره زمین اولین جشنواره سینمایی و فرهنگی کشور است که به موضوع و چالش بزرگ امروز دنیا، یعنی توسـعه پایـدار و مقوله های زیرمجموعه آن همچون تاب آوری اجتماعی و سرزمینی و پایداری توسعه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و در عین حال حفظ محیط زیست و منابع طبیعی می پردازد و تلاش دارد تا با پخش فیلمهای آموزنده و اطلاع رسانی و برگزاری کارگاهها و سمینار/وبینارهای متنوع، گامهایی جدی در جهت تحقق توسعه پایدار بردارد.
برگزارکنندگان این جشنواره، با سابقه سالها فعالیت فرهنگی، سینمایی و محیط زیستی و از جمله برگزاری دو دوره جشنواره فیلم محیط زیستی در بالاترین سطح، مصمم هستند تا با رویکردی جامع و یکپارچه، کل مقوله توسعه پایدار و مؤلفه های مختلف آن را پوشش داده و با حمایت بزرگان و مشاهیر سینما، فرهنگ، اقتصاد، مدیریت، سلامت و محیط زیست و سایر مقوله های تحت شمول مقوله توسعه پایدار، رویدادی را برگزار کنند که ضمن تأثیرگذاری قابل توجه بر اصلاح و تسریع توسعه کشور، به ارتقاء آگاهی در جامعه و تشویق رویکرد پایداری در آن بپردازد.
اهداف و سیاست های جشنواره فیلم زمین
فرهنگ سازی
- فرهنگ سازی و ارتقاء آگاهی مردم و مسئولین در حوزه حفظ و توسعه توسعه پایدار ومنابع طبیعی
ترویج و ارتقاء سطح کیفی محصولات فرهنگی
ترویج و ارتقاء سطح کیفی محصولات فرهنگی هنری و سینمایی درحوزه آموزش مفاهیم توسعه پایدار
ایجاد ارتباط
ایجاد زمینه ارتباط هنرمندان و مردم با موضوع حفظ توسعه پایدار
عناوین کارگاه‌ها و برنامه‌های آموزشی جشنواره بین المللی فیلم «زمین»
«نقش زنان در توسعه پایدار»؛ کارشناسان: زهرا جواهریان، مهتا بذرافکن، پروین برادران قهفرخی، «توسعه پایدار عشایری»؛ کارشناسان: مهدی میزبان، پریچهر شاه‌سوند، محرم نوروزی، ناهید نقی‌زاده، «توسعه شهری پایدار»؛ کارشناس: گیتی اعتماد، «طرح کاهش پسماند (کاپ)»، کارشناس: صبا رضا سلطانی، «مبانی توسعه پایدار»؛ کارشناسان: بهروز مرباغی، ناصر عظیمی، محمدسعید ایزدی، «گردشگری پایدار»؛ کارشناسان: نیما آذری، اشکان بروج، خسرو مهین روستا، زینت دریایی، محسن مهدیزاده، «نقش فعالیت مدنی و سازمان‌های مردم نهاد در توسعه پایدار»؛ کارشناسان: محمد درویش، کورش بختیاری، امیرحسین رفیع، «نقش زنان در ترویج فرهنگ مراقبت از زمین در خانواده و تحقق توسعه پایدار شهری و شکل‌گیری زندگی هوشمند و مسئولانه»؛ کارشناس: رعنا نوروزی، «معماری پایدار و تاب‌آوری شهری»؛ کارشناس: حمیدرضا قانع، «توسعه پایدار روستایی»؛ کارشناس: ابوالفضل میرقاسمی، «مدیریت پسماند در محل کار و زندگی»؛ کارشناس: سعید مرادی‌کیا، «‌هویت شهری»؛ کارشناسان: مصطفی کاظمی، بهروز غریب پور، سعید نوری و فرهاد توحیدی.

راه ترقی


داوران اولین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم زمین:
لیلی گلستان ، پروین فرشچی، مهوش شیخ الاسلامی، بهمن کیارستمی و محمد مقدم به عنوان داوران اولین دوره جشنواره بین المللی فیلم زمین نخستین جشنواره فیلمهای توسعه پایدار معرفی شدند که قرار است آثار راه یافته به بخش مسابقه در بخش‌های مختلف را داوری کنند.
لیلی گلستان:
مترجم ، نویسنده و نگارخانه دار که ترجمه آثار نویسندگانی همچون اوژن یونسکو، گابریل گارسیا مارکز، رومن گاری، آلبرکامو،اوریانا فالاچی و نویسندگی کتابی دوجلدی دربارهٔ علی حاتمی و آثارش، قصهٔ عجیب اسپرماتو، دو نمایشنامه از چین قدیم، سهراب سپهری(شاعر-نقاش) را در کارنامه هنری خود دارد.
پروین فرشچی:
عضو انجمن‌های تخصصی محیط زیست دریایی از جمله جامعه اکولوژی هندوستان و انجمن شیلات هندوستان، عضویت و فعالیت در جامعه متخصصین فنی Fishery هند، عضو جامعه علوم محیط زیست ایران و عضو مرکز تحقیقات محیط زیست و انرژی ایران است. از جمله مسئولیت‌های وی می‌توان به مشاور ارشد محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، رییس مرکز منطقه‌ای مدیریت نواحی ساحلی یکپارچه، مشاور برنامه عمل استراتژیک و مدیر پروژه و همکاری های منطقه‌ای محیط زیست دریای خزر و مشاور عالی برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد در مسائل محیط زیست دریای خزر از سال 2009 تا 2012، اشاره کرد.
مهوش شیخ الاسلامی:
مستندساز که ساخت مستندهایی همچون کوه کنگان، کول فرح، توپ، برگ سبز، به کجا تعلق دارم، پرسنگ دوز، پیر حرا، چارشو، دست‌ها، سپید جامگان، قاتل یا مقتول، ماده‌ی 61، تنگراه، اتاق تاریک، شیر سنگی،خانه تاریک، پول فرح، خانه دوم، دوز،یوفک، برد شیر و … را در کارنامه هنری خود دارد. از فعالیت‌های او می‌توان به داوری در جشنواره‌های فیلم مستند تامپره 2000، جشنواره فیلم کوتاه تهران، جشنواره روورتو ایتالیا ، جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت، جشنواره مستند کیش و جشن خانه سینما اشاره کرد.
بهمن کیارستمی:
مستندساز، تدوین‌گر و تهیه‌کننده که ساخت مستندهایی همچون اِکسُدوس، تاکسی، جواد، شبیه‌خوانی، زیارت ، دو کمانچه، کفار، نور، مرتضی ممیز ، سفری به دیار مسافر، زالو و … در کارنامه هنری او دیده می‌شود.
محمد مقدم:
عضو هیات مدیره انجمن فیلمسازان انیمیشن ایران که ساخت آثاری همچون پسرک، از بی‌نهایت، طولانی‌ترین سفر دنیا، طرحی نو دراندازیم، فرخنده، گاوخونی، قدیم، عروسک بارانی، رفتن و ماندن، چیستی و چرایی ما ایرانیان، تمدن آبی، تاریخ یافتن، از سرپناه تا خانه، عصر شکار، ایران شهر، تا انتهای تیره، فضاهای آموزشی از خط بیرون نرن را در کارنامه هنری خود دارد.
جشنواره بین المللی فیلم زمین ازعصر 25 اردیبهشت ماه به صورت آنلاین و مجازی آغاز به کار می‌کند و تا 31 اردیبهشت ماه ادامه دارد. علاقمدان می‌توانند آثار مورد نظر خود را در سامانه هاشور به آدرس http://www.hashure.com به صورت آزاد و رایگان مشاهده کنند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/262190/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار مجدد پلیس به خرید آنلاین طلا؛ مردم مراقب باشند

اضافه برداشت مالیاتی از حقوق، برگشت داده می‌شود

گل شماره بیست گولسیانی؛ تلخ و بدون لبخند

نارضایتی آرتتا از نقل و انتقالات زمستانی آرسنال

خداحافظی هالپ از دنیای تنیس

ژوائو فلیکس سومین وینگر برتر جهان است!

برای تمرین و بازی کردن نیمار استرس داریم!

نوری: باید از هواداران خجالت بکشیم

سومین نماینده تهران در لیگ نمی‌خواهد تسلیم شود

طلسم 7 ساله مهمترین مدال آسیا برای دوچرخه‌سواری ایران

پیشکسوت پرسپولیس: الهلال بیشتر دقت می‌کرد 7تایی می‌شدیم

واکنش AFC به شکست پرسپولیس

«شیخ نعیم قاسم» نماینده رهبر انقلاب در لبنان شد

آخرین وضعیت پرونده قضاتِ شهید از زبان دادستان تهران

انتقاد واعظ آشتیانی از انتصاب‌ها: بخشی از مشکلات کنونی به دلیل ناتوانی برخی از مسئولان دولت است

آیا «ترانه» تازه‌ای به سینمای ایران معرفی شده است؟

«سوسن پرور» در نقش سودابه ی«دیو و ماه پیشونی2»

گزارشی از حضور سیاسیون و اعضای هیأت دولت در پنجمین روز برگزاری جشنواره فیلم فجر 43 در برج میلاد

اولین صحبت‌های شرکت کننده عصر جدید پس از به هوش آمدنش در بیمارستان

توصیه پلیس به مردم در خصوص سکوهای خرید و فروش مجازی طلا

وام‌های فوری، دام جدید کلاهبرداران سایبری

ماهواره‌ای که تاریخ را تغییر داد

«کهکشان‌ها، کو زمینم؟»؛ دکلمه‌ای از حسین پناهی

سرمقاله ابتکار/ رصد متقابل تهران و واشنگتن در وضعیت تعلیق

سرمقاله وطن امروز/ راه موسی

دور جدید فروش محصولات ایران خودرو آغاز شد

شانس صعود پرسپولیس و استقلال به مرحله حذفی آسیا چقدر است؟

مروری بر سنگین‌ترین شکست‌های آسیایی فوتبال ایران

پرسپولیس به دنبال بازیکن مغضوب گتوزو

مأموریت پزشکیان به روایت مرعشی: ایران را از خطراتی که تهدیدش می‌کند به حاشیه امن برساند

سارا بهرامی در مورد تغییر ظاهری اش توضیح می دهد!

صدرعاملی: ممنونم که فیلمم شامل ممیزی نشد

می‌خوای شما وایستا این‌جا کار ما رو انجام بده!

بازیگر گیلانی که مجبور شد مازندرانی صحبت کند!

نسخه جدید آهنگ سهیل مهرزادگان به نام «یاقوت»

دارو هم لاکچری شد

قتل هولناک یک پدربزرگ به دست نوه‌اش

کشف دایناسوری متعلق به 125 میلیون سال پیش که شباهت شگفت‌انگیزی به جوجه‌تیغی دارد

9 داستان کوتاه را در «کتاب زمینی» بخوانید

زبان آمریکا در دهان مدعیان اصلاحات

سرمقاله آرمان امروز/ رمزگشایی از سفر منطقه‌ای جولانی

سرمقاله هم میهن/ هفت موضوع؟ نه؛ یک مسئله

معاون وزیر اقتصاد: بیش از ٩٠ درصد منابع شهرداری و 55 درصد بودجه جاری از مالیات تامین شد

مصوبه شورای رقابت بر عدم اهلیت شرکت کروز

اعتراض پیروانی به برنامه فشرده پرسپولیس

برتری مهم و بزرگ استقلال نسبت به رقبای آسیایی

هوینس با اظهاراتش درمورد توخل همه‌ را غافلگیر کرد!

هفته آخر جدال مرگ و زندگی برای استقلال و پرسپولیس

رضایی: صعود پرسپولیس به لیگ برتر بدون قهرمانی نمی‌چسبد

الهلال 15 هزار میلیارد گران‌تر از پرسپولیس!