راه ترقی

آخرين مطالب

پزشکیان: به هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست که با صحبت و ادعای فردی در آن سوی دنیا اقتصاد ما متلاطم شود سياسي

پزشکیان: به هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست که با صحبت و ادعای فردی در آن سوی دنیا اقتصاد ما متلاطم شود
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایرنا / رئیس‌جمهور استانداران را امیدهای کشور برای ناامید و ناکام گذاشتن فشارها و تحریم‌ها علیه کشور توصیف و تصریح کرد: به هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست که با صحبت و ادعای فردی در آن سوی دنیا اقتصاد ما متلاطم شود.
مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه در «نشست استانداران سراسر کشور» ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، با بیان اینکه ما و شما بار سنگینی بر دوش داریم و باید دست به دست هم دهیم تا مشکلات انباشته کشور را حل کنیم،گفت: یکی از مشکلاتی که در سخنان استانداران محترم بازتاب بیشتری داشت، اعمال نظر و فشار در انتصاب مقامات استانی بود. یکی از موثرترین راهکارهای رفع این مشکل تدوین شاخص‌هایی برای هر مسئولیت و منصب است تا افراد از هر طریقی که معرفی شدند، به شرط تطبیق با این شاخص‌ها منصوب شوند.
وی افزود: اگر برای هر جایگاهی متناسب با توانمندی‌های مورد نیاز، شاخص‌هایی در زمینه مهارت‌ها، سوابق، تحصیلات، تخصص در زمینه‌های کارگروهی، مدیریت، حل مسئله و برنامه‌ریزی تدوین شد، آن وقت تفاوتی ندارد که افراد برای انتصاب، از طرف چه فرد یا مرجعی پیشنهاد شوند، هر کس که بیشترین انطباق را با شاخص‌ها داشت، منصوب خواهد شد.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه مسئولیت‌ها باید بر اساس اصول مسئولیت‌پذیری، نوع عملکرد و پاسخگویی واگذار و ساختار اجرایی نیز بر اساس مدیریت عملکرد نیروی انسانی، پرداخت بر اساس عملکرد، اعطای اختیارات مورد نیاز برای تحقق اهداف مدنظر، پاسخگویی و اصلاح ساز و کارها کارآمد شوند، گفت: شما این چارچوب‌ها را با مشورت کارشناسان تهیه کنید تا ما با طی روال قانونی تأییده آنها را بگیریم؛ با اجرای این رویه‌ها و انتصاب افراد بر اساس شاخص‌ها دیگر خیلی جایی برای اختلاف و دعوا باقی نمی‌ماند.
پزشکیان در ادامه با اشاره به موضوع تفویض اختیارات به استانداران خاطرنشان کرد: در موضوع تفویض اختیارات نیز کار به شکل دستوری آنچنان که باید به پیش نمی‌رود، بلکه باید با تعامل و رسیدن به درک مشترک همراهی و همکاری همه سیستم را جلب کنیم. تلاش ما بر این است که تا پیش از پایان سال با مشخص کردن چارچوب اهداف مدنظر، اختیارات لازم را احصا کرده و روش‌های استفاده از این اختیارات برای رسیدن به اهداف مدنظر را نیز نهایی و ابلاغ کنیم.
وی با بیان اینکه در سخنانی که استانداران مطرح کردند، اشاره به موضوع مدرسه‌سازی نشد، افزود: محور تلاش‌های شما در این زمینه باید بالفعل کردن مشارکت‌های مردمی باشد؛ با تشکیل هیأت امناهای محلی اول مشارکت‌های مردمی را جلب کنید و بعد از ظرفیت‌های خیرین و مسئولیت‌های اجتماعی دستگاه‌ها نیز به نحو شایسته بهره بگیرید. آینده این کشور متعلق به فرزندان ماست که اگر به شکل صحیح آموزش ببینند، آینده را خواهند ساخت و اگر آموزش صحیح نبینند، فقط مشکلات را تشدید می‌کنند.
رئیس‌جمهور همچنین به موضوع ارتقای کیفی روش‌های آموزشی در مدارس اشاره و تصریح کرد: برای تشکیل و ارتقای سرمایه اجتماعی و همراه کردن مردم با روند توسعه پایدار کشور، باید کیفیت آموزش کشور ارتقا یابد؛ رفتار نوجوانان و جوانان ما به شکل دستوری و با بگیر و ببند، اصلاح نخواهد شد، رفتار نسل آینده امروز و در مهدکودک‌ها و مدارس و دانشگاه‌ها در حال شکل‌گیری و قوام یافتن است.
پزشکیان در ادامه به موضوع تلاش دولت برای تسریع در اجرای پروژه خط‌آهن رشت-آستارا اشاره کرد و گفت: در مناطق شمالی کشور که اراضی به دلیل پوشش‌های جنگلی و کاربردهای زراعی ارزش بسیار بالایی دارند، باید سعی شود حداکثر بهره‌برداری از حداقل اراضی تملک شده برای مثلا خط‌آهن و جاده به عمل آید. در این زمینه نیز باید از تجارب موفق بین‌المللی بهره گرفت تا کمترین آسیب به محیط زیست وارد شود. تمهید مقدمات لازم برای تکمیل این پروژه در راستای تکمیل کریدورهای کشور باید با جدیت دنبال شود.
وی استانداران را امیدهای کشور برای ناامید و ناکام گذاشتن فشارها و تحریم‌ها علیه کشور توصیف و تصریح کرد: به هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست که با صحبت و ادعای فردی در آن سوی دنیا اقتصاد ما متلاطم شود. با همت و تلاش و ایده‌های برآمده از شناخت و اشراف شما به ظرفیت‌های استان‌های کشور به خصوص استان‌های مرزی می‌توانیم با قدرت بر مشکلات غلبه کنیم. با اختیاراتی که به شما تفویض خواهد شد و تسهیلی که در برقراری ارتباط و افزایش مراودات استان‌های مرزی صورت خواهد گرفت، این استان‌ها می‌توانند کمک بزرگی به حل مشکلات کشور بکنند.
رئیس‌جمهور امنیت، سلامت، آموزش، معیشت و مسکن را اولویت‌های اساسی دولت برشمرد و گفت: برنامه‌های خود را با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استانی برای رفع مشکل مسکن ارائه دهید و ما نیز تلاش خواهیم کرد موانع و دست‌اندازها را برطرف کنیم تا سرعت شما در رفع مشکلات کشور افزایش یابد.
در ابتدای این نشست وزیر کشور نیز ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، با بیان اینکه 6 ماه پرکار را با رویکرد اصلی توجه به شعار وفاق و همبستگی و با رویکرد مردم‌مداری در همه امور پشت سر گذاشتیم، اظهار داشت: توجه به مسایل اجتماعی و جلوگیری از غلبه رویکرد امنیتی به این عرصه یکی از رویکردهای اصلی وزارت کشور در این مدت بوده است.
اسکندر مومنی موضوع ساماندهی مسئله انرژی و مدیریت مصرف، مشارکت موثر در نهضت اجرای عدالت در نظام آموزشی و رفع کاستی‌های فضاهای آموزشی، تلاش برای ساماندهی موضوع پسماندها، توجه به حوزه حمل و نقل عمومی، ایجاد انسجام و یکپارچگی میان شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی در استان‌ها، ایجاد بستر مناسب برای فعالیت احزاب و گروه‌های مرجع و پیگیری موضوع تفویض اختیار به استانداران را از جمله دیگر موضوعات کاری 6 ماه گذشته وزارت کشور برشمرد و تصریح کرد: در جلسه امروز که آخرین نشست استانداران در سال 1403 است نیز موضوع تنظیم بازار آخر سال، معیشت مردم به ویژه با توجه به فرارسیدن ماه رمضان و تمهید مقدمات و تسهیلات سفرهای نوروزی بررسی خواهد شد.
همچنین استانداران خوزستان، تهران، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، کرمانشاه، فارس، قزوین، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد، کردستان، همدان و هرمزگان نیز در سخنانی به تشریح مهمترین مسایل و برنامه‌های خود در استان‌های محل خدمت‌شان پرداختند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1040019/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت دلار بازار طلا را ریزشی کرد

درخواست انجام بیش از 4هزار پرواز در ایام نوروز

روایت ایسنا از دلیل استیضاح همتی؛ قیمت کالاهای اساسی به دلار چسبندگی دارد!

عرضه 40 میلیون لیتری روغن موتور از فردا

آغاز اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی؛ مراقب کلاهبرداران باشید

ترکیب اینتر؛ طارمی در نبرد صدرنشینی فیکس نیست

پیروزی دورتموند در خانه سن‌پائولی

تغییر بزرگ در قوانین فوتبال؛ جریمه وقت‌ تلف‌کن‌ ها

کنایه عطاالله مهاجرانی به روحانیون و ائمه‌جمعه؛ چطور جواب خدا را می‌دهید؟

عکس جدید عراقچی و همسرش با پوشش متفاوت

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر حضرت آیت‌الله نوری همدانی

امیر صباحی‌فرد: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است

چهارمین جلسه شورای اداری بنیاد مازندران برگزارشد

فرح اصلا شبیه ثریا نیست!

دوره نامزدی خیلی دردسر داره

تو بدون اجازه من کسی را در نظر گرفتی؟!

باید از او ساختمون دخترایی بیان بیرون که بتونن فریاد بزنن

واکنش همکلاسی‌های به خرخون مدرسه

همخوانی زیبای مردم با محسن یگانه/ «بمون، دل من ...»

اجرای آهنگ «قاب عکس» در کنسرت مانی رهنما

کشف محموله 400 میلیاردی سوخت قاچاق

درگیری در بیمارستان؛ مامور باعث تشدید تنش شد!

انتقال 130 تن از محکومین ایرانی در عراق به داخل کشور

کشف 30 کیلو مواد محترقه از 4 پسر 18 ساله

بهمن مرگبار در هند؛ 4 نفر جان باختند

تصاویر دلخراش از محل شهادت دو نیروی بسیجی طرح امنیت در سراوان

شهادت 2 مامور پلیس راهور در کرمان

دم‌کردن چای می‌تواند سرب و فلزات سمی را از آب حذف کند

تاثیر تجلی خداوند در زیبایی همه چیز از نگاه مولانا

روزنامه اصولگرا: روحانی خود دلیل مشارکت پایین در انتخابات است

ماه عسل ترکیه دوام نخواهد داشت

اسلحه چین مقابل آمریکای ترامپ

قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد

حداقل مزد کارگران یک گام به تصویب نزدیک شد

الحسینی: طیب‌نیا از دولت رفته است

وزیر صمت: خصوصی‌سازی ایران‌خودرو را از همتی بپرسید

ادامه روند کاهش نرخ طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی پرچمدار کاهش قیمت شد

پایان لیگ برتر هندبال با برد تیم قهرمان

تبریک رئیس کنفدراسیون ووشو آسیا به علی‌نژاد

طبیعت به نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال رسید

عضو جدید هیئت رئیسه: پلتفرم‌ها بیایند

دنیامالی: خوشحالم انتخابات فوتبال در فضایی آرام برگزار شد

پیام تبریک بابایی به تاج: امتیاز ویژه نمی‌خواهیم

خبر بد قبل از النصر؛ غیبت روزبه در تمرین استقلال

11 تصمیم‌گیرنده جدید فوتبال ایران

واکنش قلهکی به تهدید ایران توسط هاکان: ترکیه هم در برابر ایران دچار "اشتباه محاسباتی" شده و تهدید می‌کند!

توضیحات معاون اجرایی رئیس‌جمهور درباره تعطیلی‌های اخیر

پزشکیان درگذشت مادر شهیدان سیفی اصفهانی را تسلیت گفت

واکنش رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به استیضاح وزیر اقتصاد

فرمانده نیروی دریایی سپاه به مشاجره ترامپ با زلنسکی چه گفت؟