راه ترقی

آخرين مطالب

سرمقاله جمهوری اسلامی/ وحدت، درس قرآنی امروز نوشتارها

سرمقاله جمهوری اسلامی/ وحدت، درس قرآنی امروز
  بزرگنمايي:

راه ترقی - جمهوری اسلامی / «وحدت، درس قرآنی امروز» عنوان یادداشت روز در روزنامه جمهوری اسلامی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
مفتی اهل سنت عراق، شیخ ‌مهدی صمیدعی، در گفتگوئی که با هدف تشریح توطئه‌های غرب برای شکستن وحدت مسلمانان داشت، گفت: «وقتی حشد‌الشعبی در عراق تشکیل شد، نماینده اتحادیه اروپا به دفتر من آمد و از من خواست در مقابل «حشد‌الشعبی» تشکلی درست کنم به نام «حشدالسنی» ولی من قبول نکردم. او 6 بار آمد و پیشنهاد خود را تکرار و اصرار کرد که هرچه بخواهید پول در اختیارتان قرار می‌دهیم شما به اهل‌ سنت بدهید و این «حشدالسنی» را تشکیل بدهید. من زیر بار نرفتم زیرا می‌دانستم اگر چنین کاری بکنم بعد از مدتی این دو تشکیلات به جان هم می‌افتند و خون مسلمانان ریخته می‌شود».
مقاومت این عالم اهل سنت عراق، ضمن اینکه نشانه هوشمندی و تعهد او نسبت به اسلام و مصالح امت اسلامی است، یکی از قوی‌ترین پایه‌های وحدت مسلمانان را نیز به نمایش می‌گذارد. پیشنهاد اتحادیه اروپا یک توطئه حساب‌شده برای دو منظور شوم در مقطع زمانی خاص بود؛ یکی ایجاد اختلاف میان شیعیان و اهل سنت عراق و دیگری ایجاد فرصت برای داعش که در آن زمان شهر موصل عراق را به عنوان مرکز حکومت خود تحت سلطه داشت و بخش وسیعی از عراق و سوریه را به تصرف خود درآورده بود و به یک تهدید جدی برای کل منطقه و کشورهای اسلامی خاورمیانه تبدیل شده بود. این پیشنهاد، با پیوست وسوسه‌انگیزی نیز همراه بود که برای اهل ‌سنت آن روز عراق قابل توجه بود. عراق در دوران شورش‌های داعش، دچار مشکلات اقتصادی زیادی بود و مردم از نظر معیشتی در تنگنا قرار داشتند. وعده پرداخت پول به اهل‌ سنت در چنان شرایطی یک پیشنهاد کاملاً شیطانی، وسوسه‌انگیز و جذاب بود. به همین جهت است که تاکید می‌کنیم دست رد زدن به سینه نماینده اتحادیه اروپا کار بزرگ، هوشمندانه و متعهدانه‌ای بود که مفتی اهل ‌سنت عراق انجام داد و با این امتناع خود توانست به پیروزی مردم و دولت وقت عراق بر تروریست‌های تکفیری کمک موثری نماید.
شکست داعش و سایر تروریست‌های تکفیری در آن مقطع، شکست غرب به شمول اروپا و آمریکا هم بود. اینکه نماینده اتحادیه اروپا به مفتی اهل‌ سنت پیشنهاد تشکیل «حشدالسنی» در برابر «حشدالشعبی» را می‌دهد و سخاوتمندانه اعلام می‌کند هر قدر پول بخواهید در اختیارتان قرار می‌دهیم تا به اهل ‌سنت بدهید، این هدف را دنبال می‌کند که با تضعیف جبهه مردمی عراق در برابر داعش و تروریست‌های تکفیری، مانع پیروزی این جبهه شود و برای حکومت تروریستی داعش در عراق و سوریه فرصت ماندن ایجاد کند. علت اینکه نماینده اتحادیه اروپا این پیشنهاد را مطرح کرد نه آمریکا، این بود که چهره آمریکا بقدری نزد ملت عراق مخدوش بود که امکان هیچگونه ظاهرسازی و حق به جانب جلوه دادن خود برای آمریکا وجود نداشت. تعدادی از دولت‌های اروپائی حمایت‌های نه چندان آشکاری از داعش و سایر تروریست‌های تکفیری در آن مقطع به عمل می‌آوردند ولی در مجموع اروپا به اندازه آمریکا متهم به همراهی با داعش نبود و به همین دلیل ماموریت «تفرقه بینداز و حکومت کن» در آن زمان به اتحادیه اروپا محول شد.
این واقعه درس مهمی برای امت اسلامی دارد که اکنون نیز استفاده از آن بشدت مورد نیاز است. آمریکا و کشورهای غربی حامی رژیم نژادپرست و نامشروع صهیونیستی با استفاده از تفرقه مسلمین توانستند این رژیم تروریستی را بر فلسطین مسلط کنند و خود نیز مقدرات کشورهای مسلمان را در اختیار بگیرند. وحدت کشورهای اسلامی تنها راه حفاظت از منافع امت اسلامی است، همان مسیری که قرآن کریم بر آن تاکید دارد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1041642/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

احتمال پرداخت سود سهام عدالت تا قبل از عید

عضو کمیسیون انرژی مجلس: با انتقال سهمیه سوخت به حساب بانکی قیمت‌ تغییر نمی‌کند

رئیس سازمان توسعه تجارت: صادرات غیرنفتی 11 ماهه امسال رکورد زد

واردکنندگان خودرو خطاب به رئیس جمهور: جلوی گرانی را بگیرید!

ترامپ تعرفه کالاهای چینی را 2 برابر کرد؛ پکن پاسخ داد

عیدی بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شد

کاغذبازی مالیاتی تمام شد

نماینده کارگران در شورای عالی کار: هزینه سبد معیشت کارگران را فصلی پوشش دهید

خبر خوب به بارسا؛ ستاره بنفیکا تمرین نکرد

سود هنگفت لیورپول و بارسلونا از لیگ قهرمانان

بخش اول ویدئو جذاب دربی 105 از نگاه دوربین داور

بخش دوم ویدئو جذاب دربی 105 از نگاه دوربین داور

صعود ملی پوش ایران به فینال چلنجر لیگ آلمان

کاپیتان تراکتور آماده تقابل با موسی!

می‌دانیم چطور جلوی صلاح را بگیریم

جعفری: تلاش می‌کنم به اندازه فصل قبل گل بزنم

تصویر جدیدی از تیم ملی در برزیل؛ آزمون اولین‌ها

پشت پرده درگذشت سایتیف از زبان همسرش

اسامی امضاکنندگان نامه درخواست ابلاغ قانون عفاف و حجاب به رئیس مجلس+تصاویر

سفیر جدید نیوزیلند استوارنامه خود را تقدیم «عراقچی» کرد

واکنش معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور به شایعه استعفای پزشکیان

«عطرآلود» وارد شبکه نمایش خانگی شد

رضا کیانیان: فکر می‌کردم «آروین» اردشیر محصص دیگری شود

پرویز جاهد: عده‌ای کارگردانی فروغ فرخزاد را تکذیب می‌کردند

نماهنگ «شاخه گل من نیومد» را با صدای کسری زاهدی تماشا کنید

‍ برپایی نمایشگاه‌های فصلی نوروز و رمضان در تهران تا پایان اسفند

درآمد 22 هزار میلیاردی اپراتورهای اینترنتی از محل پلتفرم‌ها

دستگیری 350 سارق و متهم توسط گشت‌های پلیس آگاهی

افزایش یک سومی مبالغ برخی از تخلفات رانندگی از 20 اسفند

انجام 50 درصد معاینات زائران حج 1404

«قارچ‌خور»، مدل‌های مشهور هوش مصنوعی را آزمایش کرد

رنگ‌آمیزی پایدار و باکیفیت پارچه با آنچه رنگ نیست

«گوگل» یک مدل هوش مصنوعی را برای حیات وحش عرضه کرد

خاطرات سردار سیروس صابری از نبردهای بی‌امان منتشر شد

سرمقاله وطن امروز/ تله تکراری برای تضعیف دولت

سرمقاله اطلاعات/ تنش در روابط اوکراین و ایالات متحده

مدت زمان استفاده از کالابرگ‌ الکترونیک اعلام شد

جزئیاتی از اجرای آزمایشی انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانکی صاحبان خودرو

شکست دختران فوتبالیست ایران مقابل ازبکستان

سانتیاگو برنابئو 180 هزار نفری می‌شود

اگر رونالدو بود، النصر اینقدر خوب بازی نمی‌کرد

ترکیب احتمالی تراکتور برای بازی بزرگ

پادزهر بزرگ بارسا در ورزشگاه جهنمی

بایرن مصمم به جذب ویرتس

اسامی داوران 6 بازی هفته بیست و دوم لیگ برتر

دنیامالی: ساختار سازمانی ورزش معلولین باید تغییر کند

بزرگترین پروژه فوتبالی عربستان روی هوا

سعود الصرامی: النصر با بودجه سنگین از پس ایرانی‌ها برنیامد

ادعای ثابتی درخصوص یکی از انتصابات شریعتمداری

اظهارات عضو جداشده از منافقین درخصوص سرنوشت مسعود رجوی