راه ترقی

آخرين مطالب

نماینده مجلس: پزشکیان گزینه قوی و کارآمد معرفی کند، نوکرش هم هستیم سياسي

نماینده مجلس: پزشکیان گزینه قوی و کارآمد معرفی کند، نوکرش هم هستیم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایلنا / یک نماینده مجلس گفت: الان باید چکار کنیم؟ باید دولت‌مان را حمایت کنیم. ما آقای پزشکیان را دوست داریم. باید یک تیم اقتصادی قوی و محکم ببندد. گزینه قوی و کارآمد و شایسته را به مجلس معرفی کند، نوکرشان هم هستیم و رأی هم می‌دهیم و حمایت هم می‌کنیم.
سید محمدپاکمهر در گفت‌وگو با ایلنا، درباره برگزاری جلسه استیضاح عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و دارایی و رأی نمایندگان مجلس به این‌ استیضاح گفت: بعد از روی کار آمدن دولت آقای پزشکیان، دلار حدود 60 هزار تومان بود. یعنی بین 59 هزار تومان تا 61 هزار تومان متغیر بود. یکی از ماموریت‌های مهم اقتصادی الان با توجه به اینکه نقش محوری را دلار در تورم جامعه ایفا می‌کند، تمرکز روی ارز است که طبیعتاً وزیر اقتصاد باید روی بحث متمرکز شود.
این نماینده مجلس یادآور شد: یک نگاهی که آقای همتی داشت و در کمیسیون مطرح کرد این بود که خواهان تک نرخی بودن ارز بودند. سوالی که من در کمیسیون بهداشت و درمان از ایشان کردم این بود که شما اگر موافق تک نرخی بودن ارز هستید، چرا در زمان دولت آیت الله رئیسی با حذف ارز ترجیحی مخالف بودید؟ نمی‌شود که بیرون دولت باشی و یک جور فکر کنی و وقتی که خودت می‌خواهی بیایی وزیر اقتصاد شوی، یک جور دیگر فکر کنی. اقتصاددان برای برنامه کشوری بالاخره مسیر و جهت مشخص‌اش مبنای علمی و کارشناسی دارد، نمی‌شود که با تغییر پست، دیدگاه‌ها تغییر کند این دیدگاه‌ها برای ما سوال بود.
بازار
وی ادامه داد: بعد سوال کردم که آقای همتی، شما می‌خواهید ارز را تک نرخی کنید؟ ارز آزاد 60 هزار تومان و 61 هزار تومان را می‌خواهید به 28 هزار و 500 نیمایی برسانید؟ یا نیمایی را می‌خواهید به 60 هزار تومان برسانید؟ گفت هیچ‌کدام از این کارها را نمی‌کنم. نیمایی را یک مقدار به 44 هزار تومان و 45 هزار تومان می‌رسانم و نرخ ارز آزاد را هم همین 44 یا 45 هزار تومان می‌برم. من به ایشان گفتم آقای همتی، فکر نمی‌کنم شما 28 هزار و 500 تومان را به 44 یا 45 هزار تومان برسانید. شما الان نگاه کنید، پیام بودجه سال 1404؛ با دلار نیمایی 28هزار و 500 تومانی که 38 هزار تومان شد، چه بود؟ تورم رفت بالا و همین باعث می‌شود یک نابسامانی عجیبی اتفاق بیفتد.
پاکمهر افزود: به ایشان گفتم اینکه شما 28 هزار و 500 را به 44 یا 45 هزار تومان برسانید خیلی تورم ایجاد می‌کند و نرخ ارز آزاد دلار 60 هزار تومانی به 100 هزار تومان می‌رسد. ما انتظار نداریم این اتفاقات بیفتد، ما وزیر اقتصادی می‌خواهیم که در تراز انقلاب اسلامی بتواند مدیریت کند. 
وی ادامه داد: یک نکته دیگر، من خودم در کمیسیون از آقای همتی پرسیدم. گفتم من نماینده مردم در شرایط تحریم هستم. شما دارید وزیر آینده اقتصاد دولت پزشکیان در شرایط تحریم می‌شوید، باید برای ساماندهی وضعیت اقتصادی در شرایط تحریم برنامه داشته باشید. اینکه همین الان می‌گوید، قیمت دلار به من مربوط نیست و تحریم‌ها و منطقه عاملش هستند، قابل قبول نیست خودت چه برنامه‌ای داری؟ واقعاً برنامه نداشت. 
این نماینده مجلس با اشاره به جلسه استیضاح گفت: آقای همتی نیم ساعت وقت داشت در جلسه استیضاح صحبت کند اما 7 دقیقه صحبت کرد. باور کنید نه این استیضاح سیاسی بود، نه جناحی بود، نه فکر کنیم زود بود. بار کج می‌گویند به منزل و مقصد نمی‌رسد. همتی ایده و نگاهی که در حوزه اقتصادی نداشت، متأسفانه پاسخگو نبود. ضمناً تیم منسجم اقتصادی نداشتیم. فرزین یک چیزی می‌گفت، آقای همتی یک چیز دیگری می‌گفت. چه کسی آسیب می‌دید؟ حقیقتا کف جامعه و سفره مردم. اما مردم هم صحبت‌های استیضاح‌کننده‌ها، هم پاسخ رئیس‌جمهور و وزیر را شنیدند. او در دفاع آخر نیم ساعت وقت داشت و 7 دقیقه صحبت کرد. بنابراین آیا دفاع کردن از مردم به جا بود؟ ما دیگر نمی‌خواهیم این وضعیت را ببینیم.
وی در پاسخ به این‌که آیا زمان استیضاح عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و دارایی دولت چهاردهم درست بود یا خیر، گفت: زمانش به جا بود. چرا به جا نباشد؟ 6 ماه دارد می‌گذرد. چقدر دیگر به نابسامانی‌های اقتصادی وضعیت معیشت مردم ادامه دهیم؟ ما اصلاً امیدی به حل مشکلات اقتصادی با این نگاه آقای همتی نداشتیم. اگر امیدی بود، حفظش می‌کردیم. واقعاً امیدی نبود. برنامه مدونی نداشت. ما یک صدایی در تیم اقتصادی نداشتیم. چندصدایی بود. بنابراین لاجرم چاره‌ای نداشتیم.
پاکمهر درباره این‌که چرا در دولت سیزد‌هم گفته می‌شد بالا بردن قیمت ارز کار دشمن و کانال‌هایی است که نرخ ارز می‌دهند است اما در دولت چهاردهم گفته شد کار وزیر اقتصاد است، گفت: از زمانی که آقای همتی آمده است، شاید بیش از 30 بار راجع به ارز و دلار صحبت کرده است. همه آلارم‌هایی که داده است، آلارم مثبت یا منفی بوده است؟ گفتند طلا قیمتش پایین نمی‌آید. گفتند می‌خواهیم نرخ توافقی را به 73 هزار و تومان غیره برسانیم. این‌ها همه صحبت وزیر اقتصاد است، تمام بیانش، نگاهش، تفکرش است. صحبت‌اش در همه مراسمات نظم جامعه و ثبات اقتصادی را به هم می‌ریخت. 
وی تاکید کرد: یکی از ایراداتی که واقعاً ما داشتیم این بود که یک رهاشدگی وجود داشت. یعنی اگر هر کسی می‌خواست تدبیر کند، اینقدر دلار را ببرد بالا نمی‌توانست. اصلا برنامه‌ریزی هم می‌کرد نمی‌توانست.
این نماینده مجلس گفت: الان باید چکار کنیم؟ باید دولت‌مان را حمایت کنیم. ما آقای پزشکیان را دوست داریم. باید یک تیم اقتصادی قوی و محکم ببندد. گزینه قوی و کارآمد و شایسته را به مجلس معرفی کند، نوکرشان هم هستیم و رأی هم می‌دهیم و حمایت هم می‌کنیم. ما از دولت حمایت می‌کنیم در خیلی از موضوعات. من هم خودم در حمایت از دولت به کرات صحبت کرده‌ام.
وی بیان کرد:ب نابراین الان دیگر باید آقای رئیس‌جمهور با توجه به اینکه در آستانه سال جدید و در ماه مبارک رمضان هستیم و دولت ترامپ هم سرکار آمده است یک تیم اقتصادی قوی ببندد. اینجور نیست که نیرو نداشته باشیم، معرفی کند. فعلاً که می‌تواند تا 3 ماه سرپرست بگذارد. بعد از این مدت هم باید گزینه مورد نظر معرفی شود و نهایتاً رأی اعتماد را بگیرد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1041657/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

احتمال پرداخت سود سهام عدالت تا قبل از عید

عضو کمیسیون انرژی مجلس: با انتقال سهمیه سوخت به حساب بانکی قیمت‌ تغییر نمی‌کند

رئیس سازمان توسعه تجارت: صادرات غیرنفتی 11 ماهه امسال رکورد زد

واردکنندگان خودرو خطاب به رئیس جمهور: جلوی گرانی را بگیرید!

ترامپ تعرفه کالاهای چینی را 2 برابر کرد؛ پکن پاسخ داد

عیدی بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شد

کاغذبازی مالیاتی تمام شد

نماینده کارگران در شورای عالی کار: هزینه سبد معیشت کارگران را فصلی پوشش دهید

خبر خوب به بارسا؛ ستاره بنفیکا تمرین نکرد

سود هنگفت لیورپول و بارسلونا از لیگ قهرمانان

بخش اول ویدئو جذاب دربی 105 از نگاه دوربین داور

بخش دوم ویدئو جذاب دربی 105 از نگاه دوربین داور

صعود ملی پوش ایران به فینال چلنجر لیگ آلمان

کاپیتان تراکتور آماده تقابل با موسی!

می‌دانیم چطور جلوی صلاح را بگیریم

جعفری: تلاش می‌کنم به اندازه فصل قبل گل بزنم

تصویر جدیدی از تیم ملی در برزیل؛ آزمون اولین‌ها

پشت پرده درگذشت سایتیف از زبان همسرش

اسامی امضاکنندگان نامه درخواست ابلاغ قانون عفاف و حجاب به رئیس مجلس+تصاویر

سفیر جدید نیوزیلند استوارنامه خود را تقدیم «عراقچی» کرد

واکنش معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور به شایعه استعفای پزشکیان

«عطرآلود» وارد شبکه نمایش خانگی شد

رضا کیانیان: فکر می‌کردم «آروین» اردشیر محصص دیگری شود

پرویز جاهد: عده‌ای کارگردانی فروغ فرخزاد را تکذیب می‌کردند

نماهنگ «شاخه گل من نیومد» را با صدای کسری زاهدی تماشا کنید

‍ برپایی نمایشگاه‌های فصلی نوروز و رمضان در تهران تا پایان اسفند

درآمد 22 هزار میلیاردی اپراتورهای اینترنتی از محل پلتفرم‌ها

دستگیری 350 سارق و متهم توسط گشت‌های پلیس آگاهی

افزایش یک سومی مبالغ برخی از تخلفات رانندگی از 20 اسفند

انجام 50 درصد معاینات زائران حج 1404

«قارچ‌خور»، مدل‌های مشهور هوش مصنوعی را آزمایش کرد

رنگ‌آمیزی پایدار و باکیفیت پارچه با آنچه رنگ نیست

«گوگل» یک مدل هوش مصنوعی را برای حیات وحش عرضه کرد

خاطرات سردار سیروس صابری از نبردهای بی‌امان منتشر شد

سرمقاله وطن امروز/ تله تکراری برای تضعیف دولت

سرمقاله اطلاعات/ تنش در روابط اوکراین و ایالات متحده

مدت زمان استفاده از کالابرگ‌ الکترونیک اعلام شد

جزئیاتی از اجرای آزمایشی انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانکی صاحبان خودرو

شکست دختران فوتبالیست ایران مقابل ازبکستان

سانتیاگو برنابئو 180 هزار نفری می‌شود

اگر رونالدو بود، النصر اینقدر خوب بازی نمی‌کرد

ترکیب احتمالی تراکتور برای بازی بزرگ

پادزهر بزرگ بارسا در ورزشگاه جهنمی

بایرن مصمم به جذب ویرتس

اسامی داوران 6 بازی هفته بیست و دوم لیگ برتر

دنیامالی: ساختار سازمانی ورزش معلولین باید تغییر کند

بزرگترین پروژه فوتبالی عربستان روی هوا

سعود الصرامی: النصر با بودجه سنگین از پس ایرانی‌ها برنیامد

ادعای ثابتی درخصوص یکی از انتصابات شریعتمداری

اظهارات عضو جداشده از منافقین درخصوص سرنوشت مسعود رجوی