راه ترقی

آخرين مطالب

مقابله با دانه‌درشت‌ها از مسیر هوشمندسازی نظام مالیاتی اقتصاد

مقابله با دانه‌درشت‌ها از مسیر هوشمندسازی نظام مالیاتی
  بزرگنمايي:

راه ترقی - تسنیم / معاون حقوقی و امور مجلس اتاق تعاون ایران گفت: با تقویت داده‌محوری و حسابرسی سیستمی، مقابله با فراریان مالیاتی در دستور کار قرار گرفته است و بر مالیات‌ستانی از دانه‌درشت‌ها و پردرآمدها متمرکز می‌شویم.
ارسلان قاسمی، عضو اتاق تعاون ایران در ارتباط با اجرای مواد 169 و 169 مکرر ق.م.م که مورد تاکید رئیس‌جمهور بوده و خروجی آن داده‌محوری در نظام مالیاتی، رشد چشم‌گیر حسابرسی هوشمند و سیستمی در بخش مالیات بر عملکرد سال 1402 بوده است، تصریح کرد: علم پیشرفت کرده است و به موازات آن باید از فرصت‌های نوین به منظور هوشمندسازی امور بهره ببریم. اجرای مواد قانونی مورد بحث و مالیات‌ستانی بر اساس داده‌های فروش نیز در راستای سیستمی و هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور است که مثبت ارزیابی می‌شود.
وی ادامه داد: این که از تکنولوژی‌های روز دنیا بهره نبریم و با روش‌های سنتی و قدیمی به اخذ مالیات بپردازیم مصداق عالم بی عمل است. وقتی ظرفیت لازم برای سیستمی و هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور وجود دارد، باید در این راستا گام برداریم.
معاون حقوقی و امور مجلس اتاق تعاون ایران خاطرنشان کرد: اقدامات سازمان امور مالیاتی در راستای هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور مثبت است و باید ادامه پیدا کند. هر چقدر از روندهای قدیمی، دستی و ممیزمحور برای مالیات‌ستانی فاصله بگیریم، عدالت مالیاتی در کشور افزایش پیدا می‌کند.
وی ادامه داد: وقتی سیستم‌ها به جای ممیزان مالیاتی به حسابرسی می‌پردازند و ارتباط کارشناسان با مودیان از بین می‌رود، زمینه سوءاستفاده‌های احتمالی از بین می‌رود. در این فضا، مالیات‌ستانی با دقت و عدالت بیشتری صورت می‌گیرد.
معاون حقوقی و امور مجلس اتاق تعاون خاطرنشان کرد: سیستمی‌سازی مالیات‌ستانی به افزایش اعتماد مودیان به روندهای مالیاتی کشور منجر می‌شود. هر چقدر از سیستم‌ها و سامانه‌ها بیشتر بهره ببریم، به نفع کشور است و منافع همگان بیشتر تأمین می‌شود.
قاسمی گفت: در همه دنیا این طور است که استفاده از تکنولوژی‌های نوین و فضای الکترونیک در روندهای حاکمیتی جا افتاده است. حتی کم کم اسکناس در حال کنار رفتن از مراودات است و از روندهای نوین بهره گرفته می‌شود. در امور مالیاتی کشور نیز نیازمند یک سری اقدامات اساسی در راستای سیستمی‌سازی امور بودیم که در حال اجراست.
وی ادامه داد: با تقویت داده‌محوری و حسابرسی سیستمی، مقابله با فراریان مالیاتی در دستور کار قرار گرفته است و بر مالیات‌ستانی از دانه‌درشت‌ها و پردرآمدها متمرکز می‌شویم و از اعمال فشار بر مودیان خرد اجتناب شود. در این فضا و اخذ عادلانه مالیات، اعتماد مودیان به روندهای مالیاتی کشور افزایش پیدا می‌کند.
معاون حقوقی و امور مجلس اتاق تعاون ایران خاطرنشان کرد: آمار و ارقام مالیات‌ستانی در سال 1403 در زمینه مالیات بر عملکرد اشخاص حقیقی و حقوقی در ارتباط با رشد چشم‌گیر حسابرسی سیستمی اظهارنامه اشخاص حقوقی و حقیقی است که نشان‌دهنده کاهش قابل توجه نقش ممیزان مالیاتی و سلیقه کارشناسان در این روند است. امری که به معنی هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور است.
وی ادامه داد: فاصله گرفتن از روندهای سنتی و ممیزمحور مالیاتی اقدام مناسبی است که باید ادامه پیدا کند. نتیجه این اقدامات در نهایت هوشمندسازی نظام مالیاتی و دریافت مالیات حقه از همگان متناسب با درآمدشان است. این به معنای افزایش درآمدهای مالیاتی دولت است که در نهایت به نفع مردم است.
قاسمی در پایان تأکید کرد: اصلاح نظام مالیاتی کشور دیرهنگام شروع شده است، اما باید این کار انجام شود. این اقدامات به افزایش پیش‌بینی‌پذیری فضای اقتصادی کشور منجر می‌شود، وقتی همه چیز به صورت سیستمی پیش برود، میزان درآمدهای مالیاتی دولت مشخص می‌شود و مودیان هم می‌دانند که چقدر باید مالیات بپردازند، این روندها به افزایش پیش‌بینی‌پذیری امور برای مودیان و دولت منجر می شود.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1059901/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آمار عجیب گلزن صدرنشین در مسیر صعود

خلاصه بازی یوونتوس 2 - لچه 1

پیولی: هواداران النصر رویای قهرمانی آسیا را می‌بینند

رسوایی سوءاستفاده جنسی وزیر اسرائیلی از دخترش

لرزش کودک فلسطینی پس از نجات از بمباران هوایی اسرائیل

تاثیرگذاری نوراللهی در گل الوحده مقابل الوصل

مولر: رفتنم به دورتموند یک شوخی است

عصبانیت مدیر بایرن؛ به خاطر اشتباه کیم گل خوردیم!

گل اول بارسلونا به لگانس توسط خورخه سائنس

کمپانی: اگر هوادار بودم بلیت این بازی را می‌خریدم!

سقوط تیم جنجالی قطعی شد!

تراکتور: صدرنشین، بهترین حمله و کمترین گل خورده!

از ریاض تا النصر؛ Siuuuuuuuuu!

استقبال کویت و قطر از مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط

خبر مدیرمسئول کیهان از جزئیات مذاکرۀ عمان

ادعای وال استریت ژورنال از محتوای مذاکرات امروز ایران و آمریکا

حلّ یا منحلّ یا تحمّل مساله؟!

چگونه عمان دوباره در کانون توجه قرار گرفت؟

مذاکرات ایران و آمریکا؛ جایی برای سوءمحاسبه نیست!

گل اول هیرنفین به اسپارتا در دقیقه 4+90 از روی نقطه پنالتی توسط علیرضا جهانبخش

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - دورتموند 2

گل اول یوونتوس توسط کوپماینرز در دقیقه 2

استقلال خوزستان 2 میلیارد تومان جریمه شد

خلاصه بازی آرسنال 1 - برنتفورد 1

منچستریونایتد جود بلینگام بعدی را می‌خواهد!

گل اول النصر به الریاض توسط رونالدو

سوپر گل رونالدو؛ دبل کریستیانو رونالدو در بازی امشب النصر مقابل الریاض

گل دوم یوونتوس توسط کنان ییلدیز در دقیقه 34

واکنش عربستان به مذاکرات عمان

کلیه گردان‌ها توجه کنن: صیاد صحبت می‌کنه!

خواستگاری رفتن حبیب توی بیمارستان

چهره ها/ پربازدیدترین تصویر از پشت صحنه «تاسیان»

بانو سوسانو و همسر مشهورش در یک قاب عاشقانه

دی‌ جی‌ علی گیتور: قسمت نشد با دختر ایرانی ازدواج کنم

ربات انسان‌نمای اطلس فیلم‌بردار شد

سخنان ارزشمند دکتر انوشه

دو فعال سیاسی مطرح کردند: ایران و امریکا؛ فردایی متفاوت

نیوزویک: مسقط، جایی برای شاهین‌ها نیست

سرشاخ شدن خلبانان اسرائیلی با نتانیاهو

سال بنزین

پیش بینی قیمت طلا و سکه 24 فروردین 1404

شاهین اتوماتیک پلاس ارزان شد

قیمت دلار تتر پس از بیانیه مثبت کاخ سفید دوباره ریخت

دو سناریو بازار دلار درباره مذاکرات

جهانبخش همیشه جای ثابت دارد

ژابی: حیف شد، چشممان به بازی بایرن است!‏

دردسر بزرگ آرتتا قبل از بازی حساس با رئال

اخباری مثل یحیی و کارتال مقابل تراکتور

آسنسیو تا صبح پنالتی می‌زد گل نمی‌شد!

مورینیو: با تری و لمپارد چلسی فعلی را می‌بریم