راه ترقی

آخرين مطالب

رای عجیب مجلس علیه منافع ملی نوشتارها

رای عجیب مجلس علیه منافع ملی
  بزرگنمايي:

راه ترقی - خبرآنلاین /متن پیش رو در خبرآنلاین منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
هاشم اورعی-رئیس اتحادیه انجمن‌های علمی انرژی ایران| متاسفانه در ایران یک گزارش مستند و جامع در این رابطه از وزارت نیرو دیده نمی شود در صورتی که کار اصلا سختی نیست و انتظار می رفت مثلا پژوهشگاه نیرو را وزارت نیرو مامور کند تا یک بررسی جامع انجام دهد.
بازار
سابقه و تاریخچه تغییر ساعت چیزی نیست که ما در ایران در آورده باشیم یا چیز جدیدی باشد این موضوع برمیگردد به سال 1750 میلادی یعنی 275 سال پیش برای اولین بار این ماجرا در بخش انرژی در آمریکا مورد استفاده قرار گرفت و الان بیش از 90 کشور هستند که ساعت شان را با هدف نهایی انطباق بین میزان مصرف و روشنایی خورشید تغییر می دهند.
نکته‌ قابل توجه در این کار این است که ما بیشتر از اینکه به دنبال کم کردن مصرف انرژی باشیم دنبال شیفت دادن و جابجایی ساعت زمان مصرف هستیم.اینکه می گویند کاهش مصرف به این معنا نیست که در 24 ساعت مصرف انرژی کم میشود بلکه پیک را جابجا می‌کنیم و این مسئله مهمی است. الان میگویند کمبود برق داریم واین به این معنا نیست که ما در طول 24 ساعت کمبود برق داریم بلکه به این معناست که در دو مرحله ظهر وغروب مثلا دوتا دو ساعت و در مجموع حدود چهار ساعت در شبانه روز برق کم داریم اما 20 ساعت زیادی داریم ،متاسفانه برق هم فعلا به لحاظ اقتصادی امکان ذخیره سازی ندارد و در نتیجه جابجایی برای این است که ما میزان مصرف برق را در زمان بیشترین مصرف پیک بار جابجا کنیم و بسیار هم مفید است.
در ایران متاسفانه یک گزارش مستند و جامع در این رابطه از وزارت نیرو دیده نمی شود در صورتی که کار اصلا سختی نیست و انتظار می رفت مثلا پژوهشگاه نیرو را وزارت نیرو مامور کند تا یک بررسی جامع انجام دهد. آقای وزیر گفته اند که 1000مگاوات صرفه جویی می شود که منظورشان همان جابجایی است ولی مشخص نیست آقای دکتر علی آبادی این 1000 را از کجا در آورده اند؟منظور این نیست که این عدد غلط است بلکه مستندات آن دیده نمی شود.
در این سالها شخصا دو گزارش منطقی در این خصوص دیده ام، یکی گزارش مرکز پژوهش های مجلس که مشخص کرده بود در اوج پیک مصرف 2 تا 3 درصد جابجا می کنیم و دیگری هم اتاق بازرگانی استان اصفهان که پس از بررسی به این نتیجه رسیده بود که در پیک بار ما 5/2 درصد می توانیم جابجا کنیم .
متاسفانه نمایندگان مجلس با لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی کشور و تعیین ساعات کار کارکنان مخالفت کردند ،در حالی که انتظار می رفت که در ابتدا اعضا کمیسیون انرژی بررسی کنند و با مستندات منطقی و عقلایی مطرح کنند تا نمایندگان با توجه به آن مستندات و منافع ملی نظر دهند.
ابنکه در موارد بدیهی مثل همین لایحه که مانند دو دو تا چهار تا می ماند نمایندگان مجلس مخالفت می کنند مصلحت نیست و همچنین اینکه برخی می گفتند این لایحه تاثیری نمی گذارد و به ناترازی برق در شرایط فعلی کمک نمی کند ، استدلالی ضدکارشناسی و مغایر منافع ملی است.
این روزها از 5 صبح هوا روشن است و ما از این روشنایی خدادادی استفاده نمی کنیم و در نهایت اینکه منطقی در مخالفت با اجرای بلافاصله این کار دیده نمی شود.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1067549/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تکمیل فاجعه رونالدو: وایادولید سقوط کرد!

خلاصه بازی اتلتیکومادرید 3 - رایو وایه‌ کانو 0

گل دوم بولونیا به امپولی

خلاصه بازی بولونیا 2 - امپولی 1

گل سوم اتلتیکومادرید به رایووایه‌کانو

حرف‌های هشدار‌دهنده کارتال در تمرین پرسپولیس

هیچکس اندازه کین مستحق قهرمانی بوندسلیگا نیست!

ثبت نام طرح چکاپ رایگان سلامتی در منزل !

گل دوم اتلتیکومادرید به رایووایه‌کانو

پیام خاص از تیم ملی برای طارمی

ایران ادعاهای هلند را بی‌اساس خواند

روایت «فارن پالیسی» از پشت پرده شکست آمریکا در یمن

قیمت لوبیاچیتی سر به فلک کشید

حمایت کارشناسان و مردم اهواز از فولاد برای دیدار فردا مقابل تراکتور

گل اول بلونیا به امپولی

اولین خروجی تابستانی استقلال و موضوع سهمیه

بیفوما: سلام، شایعه پخش نکنید!

گل اول اتلتیکومادرید به رایووایه‌کانو

خارج از دید، از درخشش گیوکرس تا گلزنی ژیرو

گل اول امپولی به بولونیا

بزرگترین مبارزه طارمی آغاز شد

اجرای زیبای «Pirates Of The Caribbean» از گروه موسیقی چهل انگشت

بهبود روابط امریکا و ایران در دوران ترامپ؟

مذاکرات جدی ایران و روسیه در حوزه گاز و انرژی

بیت کوین در آستانه شکوفایی

خرید اول زنوزی برای فصل بعد!

اوج‌گیری در 2025؛ وقتی بارسا مچ رئال را خواباند

انتخاب بزرگ کلوپ؛ آنری مربی لایپزیش می‌شود!

نرفتن به سربازی برای گرفتن پیراهن رونالدو!

رئال و وینیسیوس خشمگین از دادگاه بارسلون!‏

تیم آرتتا نیاز به یک شماره 9 ماهر دارد؟

تحلیل فنی دیدار اینتر و آث میلان در جام حذفی ایتالیا

عملکرد لژیونر ها در هفته ای که گذشت

چشم سپاهانی‌ها به برایان دابو روشن شد!

ویدیو باشگاه فولاد به مناسبت تولد حمید مطهری

ترامپ: وضعیت با ایران خوب پیش می‌رود

نرگس آبیار و دو اقتباس ادبی مهم

سینماگران در مجلس ختم برادر آقای بهمن فرمان‌آرا که امروز برگزار شد.

نانسی عجرم با این استایل زیبا‌تر از همیشه شد

علی نصیریان: مهاجرت کردم، اما نتوانستم بمانم و برگشتم

تصاویری از شهاب حسینی و لاله مرزبان

چهره ها/ عکس جدید احمد مهران فر در پوکت

نواختن گیتار هارپ از نوازنده معروف یوتیوب

چین و روسیه در فکر ایجاد نیروگاه هسته‌ای در ماه

سحابی NGC 281 با فاصله ی حدودا 3 هزار سال نوری از زمین

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو

پیر شدن، کمی شبیه خسته شدن است تکه ای از کتاب "سیر عشق"

تحلیل رسانه آمریکایی از گفته‌های روبیو درباره غنی‌سازی ایران

رای عجیب مجلس علیه منافع ملی

شبه جزیره هند در آستانه جنگ بزرگ؟