راه ترقی

آخرين مطالب

قهرمان المپیک: مسئولین با شاخه گل 30 هزارتومانی عکس گرفتند و رفتند! گفتگو

قهرمان المپیک: مسئولین با شاخه گل 30 هزارتومانی عکس گرفتند و رفتند!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - فارس /قهرمان تکواندو المپیک ناشنوایان می‌گوید: پس از بازی‌های آسیایی ناشنوایان، مسوولین با شاخه گل 30 هزارتومانی از ما استقبال کردند، عکس‌شان را گرفتند و رفتند.
علیرضا شریفی منش قهرمان المپیک ناشنوایان 2021 برزیل، با انتشار یک استوری در صفحه شخصی خود از عدم توجه به ورزشکاران ناشنوا گلایه کرد.وی درباره گلایه خود گفت: 7 سال است سابقه عضویت در تیم ملی تکواندو ناشنوایان را دارم. چند شب پیش به عنوان مربی در مسابقات المپیاد 22گانه شهرداری حضور داشتم و وقتی نوبت به اهدای جوایز رسید دیدم آرین سلیمی هم در سالن حضور دارد. به خودم و او که نگاه کردم دیدم هر دوی ما طلای المپیک داریم ولی او کجا و من کجا، حتی در سالن کسی نمی‌دانست که من هم قهرمان المپیک هستیم.وی افزود: بعد از آن استاد من رفت و مجری برنامه اطلاع داد که من هم قهرمان المپیک هستم که در آخر برنامه او من را هم صدا کرد ولی من به قدری از عدم توجه به ورزشکاران ناشنوا دلخور بودم که نمی‌توانستم از جایم بلند شوم.شریفی‌منش ادامه داد: متأسفانه چندین سال است که مسئولین نگاهی به ما نمی‌کنند و این موضوع را می‌توان از جوایز تا پول تو جیبی‌های ما در مسابقات متوجه شد. از ما نه تنها تقدیر نمی‌شود بلکه کسانی که برایمان زحمت کشیدند نیز از تیم کنار می‌گذارند.
قهرمان المپیک ناشنوایان بیان کرد: جوایزی که به ما می‌دهند با تأخیر فراوان و منت زیاد است. ما 60درصد جایزه دیگر ورزشکاران را می‌گیریم، انگار در کشور دیگری هستیم و برای یک پرچم دیگر می‌جنگیم.شریفی منش اظهار داشت: ورزشکاران ناشنوا از نبود شغل ضربه‌های بسیاری می‌خورند و هیچ درآمدی ندارند چون آنها را جایی استخدام نمی‌کنند. من در اسنپ مشغول کار هستم چون هیچ کجا کاری به من نمی‌دهند.
وی درباره استقبال مسئولین پس از مسابقات بین‌المللی از ورزشکاران گفت: ورزشکاران دیگر تا به شهر یا استانشان می‌آیند جوایز خود را از استاندار و دیگر مسئولین دریافت می‌کنند ولی ما هنوز پس از مسابقات آسیایی چیزی دریافت نکردیم.
بازار



مسئولین پس از آن مسابقات با شاخه گل 30 هزارتومانی عکسشان را گرفتند و رفتند.وی در آخر عنوان کرد: متأسفانه در این بین وظایف فدراسیون هم مشخص نیست. چرا آنها طرح سرباز قهرمان را پیگیری نمی‌کنند؟ چرا همه کشورها در اردو هستند و ما هیچ اردویی نداریم؟ 6 ماه تا المپیک باقی‌مانده است و هیچ خبری از تمرین، انتخابی و اردوی نیست. رئیس فدراسیون دائم در مصاحبه‌هایش می‌گوید مشکل هزینه نداریم ولی وقتی به او می‌گویم اردو برگزار کن می‌گوید کمبود بودجه داریم!

راه ترقی

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1068652/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رشد قیمت سکه و طلا؛ دلار در ایستگاه 82 هزار تومان ایستاد

توضیحات مدیرکل گمرگ درباره وضعیت جابجایی کالا در بندر شهید رجایی

هت‌‎تریک هافبک باتجربه در بدشانسی مقابل استقلال!

وحید هاشمیان: این مصیبت را به خانواده‌های داغدار و مردم بندرعباس تسلیت می‌گویم.

روزهای سخت لئو در آمریکا؛ مسی خسته است

توصیه عباس عبدی به پزشکیان: باج ندهید

کاخ سفید: «ترامپ» ترجیح می‌دهد با ایران به توافق برسد

تعطیلی سینماهای سراسر کشور برای همدردی با بندرعباس

چهره ها/ استوری هوتن شکیبا برای مردم فداکار بندرعباس

انتقادها به تلویزیون بعد از حادثه انفجار بندر رجایی‌

چهره واقعی زن ایرانی در قاب سیما

واکنش هنرمندان به حادثه تلخ بندرعباس

آهنگ «تماشایی» با صدای احسان خواجه امیری

موزیک ویدئوی «روزهای بی‌قرار» با صدای علیرضا قربانی

طوفان در طبس حادثه آفرید

طوفان شدید تهران را در هم نوردید

آسمان تهران پیش از غروب آفتاب تاریک شد

خلق صحنه‌ای شیرین در حادثه تلخ بندر شهید رجایی

بارش رگباری باران در تهران

سقوط درخت روی خودرو در دریاچه چیتگر

شیوه‌نامه نقل و انتقال فرهنگیان اعلام شد

طوفان و صاعقه وحشتناک در آسمان تهران

طوفان و گردوخاک در تهران؛ قطع گسترده برق در برخی شهرستان‌های استان

طوفان عجیبی در اتوبان قم-تهران

واحد علوم تحقیقات موفق به کسب مقام اول در مسابقات فیراکاپ شد

انتشار کتابی که برای تالیف آن مولف سراغ بیش از 250 منبع رفته است

احتمال جنگ هند و پاکستان وجود دارد

ناگهان انفجار؛ روایت‌های مستقیم از حادثه مهیب دیروز

شروع پیچیده مذاکرات کارشناسی

سامانه‌های بومی، مامور دفاع از حریم هوایی ایران

ذخایر راهبردی موجود در بندر شهید رجایی امن هستند

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: در انفجار بندر شهید رجایی خودروهای وارداتی زیاد آسیب ندیده است

سرمربی فصل بعد تیم مدعی صعود مشخص شد

علی‌نژاد: هیچ محدودیتی برای همکاری با موتای جهانی وجود ندارد

سه سرمربی سرشناس محروم شدند!

بدشانسی اینتر در حساس‌ترین روزها؛ پاوارد مصدوم شد

حکم پیروز قربانی بی سر و صدا صادر شد!

پیام والورده؛ کاری می‌کنیم همه به رئال احترام بگذارند

ممکن است روبیو به تیم مذاکراتی آمریکا اضافه شود؟

انتقاد رئیس‌جمهور درباره ماندن کانتینرها در بندر شهید رجایی

جست‌وجوی پاپ در سینما

چهره ها/ عکس متفاوتی خانم بازیگر در کنار ماشین لاکچری

سینماگران آمریکای لاتین رو در روی ترامپ

تصاویر جدید هوایی از محل انفجار در بندر شهید رجایی

پیام آیت الله نوری همدانی در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

پرواز مجدد بالگردها برای اطفای آتش در بندر شهید رجایی

آخرین وضعیت آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی

بالگرد هلال‌احمر در حال عملیات اطفای حریق در اسکله شهید رجایی

کشف محققان ایرانی بدنه هواپیما را مقاوم‌تر می‌کند

شعرخوانی زیبا از دکتر کاکاوند