راه ترقی

آخرين مطالب

رای داوری دادگاه لاهه به‌نفع بانک ملی و صادرات تایید شد اقتصاد

رای داوری دادگاه لاهه به‌نفع بانک ملی و صادرات تایید شد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - عصر ایران / دادگاه تجدید نظر شهر لاهه مانند دیوان داوری ایراد عدم صلاحیت را دیر هنگام و لذا غیرقابل استماع اعلام کرد. درباره مغایرت رای داوری با نظم عمومی (از جمله با ادعای نقض تحریم‌های بین المللی توسط فیوچر بانک)، دادگاه نهایتاً دعوای دولت بحرین را رد و رای دیوان داوری را تایید کرده است.
دادگاه تجدیدنظر شهر لاهه ضمن رای صادره در تاریخ 22 آوریل 2025 دعوای دولت بحرین به خواسته ابطال رای داوری صادره به‌نفع بانک ملی ایران و بانک صادرات ایران به‌ مبلغ 214 میلیون یورو را رد کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت حقوقی رئیس جمهور، با پیگیری مرکز امور حقوقی بین المللی معاونت حقوقی ریاست جمهوری رای داوری به‌ نفع بانک ملی ایران و بانک صادرات ایران به‌مبلغ 214 میلیون یورو توسط دادگاه تجدیدنظر شهر لاهه تایید شد.
بازار



دادگاه تجدیدنظر شهر لاهه ضمن رای صادره در تاریخ 22 آوریل 2025 دعوای دولت بحرین به خواسته ابطال رای داوری صادره به‌نفع بانک ملی ایران و بانک صادرات ایران به‌ مبلغ 214 میلیون یورو را رد کرد.
بدنبال تصمیم بانک مرکزی بحرین در آوریل 2015 دائر بر قرار دادن فیوچر بانک بحرین تحت اداره مراجع بحرینی و سپس اقدام جهت تصفیه این بانک با ادعای فعالیت‌های غیر قانونی از جمله نقض تحریم، بانک ملی ایران و بانک صادرات ایران به عنوان صاحبان دو سوم سهام فیوچر بانک با رجوع به داوری نسبت به اقامه دعوا علیه دولت بحرین اقدام کردند.
دیوان داوری پس از رسیدگی به دعوا چنین رای داد: هنگام مصادره فیوچر بانک مدارکی کافی دائر بر فعالیت غیر قانونی این بانک که مصادره آن را موجه نشان دهد وجود نداشت. بر این اساس، دیوان مصادره و تصفیه فیوچربانک را اقدامی نامتناسب و نیز توام با انگیزه سیاسی دانسته و دولت بحرین را در نوامبر 2021 به پرداخت مبلغ 214 میلیون یورو خسارت به بانک های ملی و صادرات ایران محکوم کرد.
از سوی دیگر، دولت بحرین به‌دنبال صدور رای داوری با ایراد به صلاحیت دیوان داوری جهت رسیدگی به دعوا و نیز با ادعای مغایرت رای دیوان با نظم عمومی از جمله به جهت نقض تحریم و نیز پرداخت خسارت به بانک‌های ایرانی بابت رفتار غیرقانونی‌، دعوای ابطال رای داوری نزد دادگاه تجدیدنظر لاهه به عنوان دادگاه ذیصلاح مقر داوری اقامه کرد. رسیدگی دادگاه سه سال به طول انجامید.
دادگاه تجدید نظر شهر لاهه مانند دیوان داوری ایراد عدم صلاحیت را دیر هنگام و لذا غیرقابل استماع اعلام کرد. درباره مغایرت رای داوری با نظم عمومی (از جمله با ادعای نقض تحریم‌های بین المللی توسط فیوچر بانک)، دادگاه نهایتاً دعوای دولت بحرین را رد و رای دیوان داوری را تایید کرده است.
این دستاورد حقوقی تحت مدیریت و نظارت مرکز امور حقوقی بین المللی معاونت حقوقی ریاست جمهوری که وظیفه نمایندگی دولت و نظارت و مدیریت دعاوی بین المللی دولت و دستگاههای دولتی را بر عهده دارد، حاصل شده است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1069599/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پدری: رودری شایسته توپ طلاست، من هم می‌گیرمش!

رجائیان: آلومینیوم سال آینده هم تیم‌داری می‌کند

با کدام بازیکن از گروهی جام‌جهانی صعود کنیم؟

آغازی بر محرومیت‌های سنگین در فوتبال ایران

مربی الاهلی: ما ترسی از الهلال نداریم

ژسوس: قدرت عربستان در فوتبال آسیا بازهم ثابت شد

انتقاد تند میثاقی به فدراسیون و سازمان لیگ

تعریف و تمجید میثاقی از علیرضا بیرانوند

کنایه میثاقی به قطع شدن VAR در فولاد آره‌نا

پزشکیان باکو را به مقصد تهران ترک کرد

از من ترسیدی بادیگارد آوردی

پژمان بازغی مهمان رسانه تصویری «آن» شد

چهره ها/ عکس پربازدید از دیدار 2 بازیگر سریال خانه‌ به دوش

داوران جشنواره کن معرفی شدند

اجرای لانگ لانگ از موسیقی جاودانه «بتهوون»

تیراندازی به برادر و یک شهروند؛ هر دو مجروح شدند

استاندار هرمزگان: در حادثه بندر رجایی 22 مفقودی داریم

اسکلت روباتیک پیشرفته پوشیدنی

اولین بخشش خدا چیست؟

پیش به سوی تغییر توازن در قفقاز

اعتراف پوتین درباره نظامیان کره شمالی

رسوایی در بندر

انگیزه‌‏های مخالفان موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا

ایده «کشور مستقل» برای آمریکا بسیار خطرناک است

پیش بینی قیمت دلار 9 اردیبهشت 1404

پیش بینی جدید از آینده بازار مسکن؛ بازار املاک رونق می‌گیرد؟

کارت سوخت حذف میشود ؟

اولین گام فدراسیون فوتبال برای تشکیل تیم ملی نوجوانان

هواداران نفت آبادان با 30 اتوبوس در تهران!

پرسپولیس در پلی‌استیشن هم قهرمان آسیا نشد

در جلسه 4 ساعته هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال چه گذشت؟

از بکارگیری VAR در لیگ یک تا ادعای عجیب پدر لامین یامال

محمود فکری در یک جشن صعود دیگر

نکونام پس از استقلال؛ تنها در فضای مجازی

آرتتا: آرسنال مدعی نیست چون سابقه قهرمانی ندارد!

مربی فصل بعد استقلال؛ قطعاً یک خارجی بزرگ

میزبان چلسی از زمین خودش شاکی است!

وزیر اطلاعات: اگر منافع ملی ما تامین شود توافق در دسترس است

پاسخ معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری به چرایی عزل شهرام دبیری

پیام تسلیت اردوغان در پی حادثه بندر شهید رجایی

رئیس‌جمهور: مصمم به اجرای توافقات با جمهوری آذربایجان هستیم

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: درمورد نقش عوامل خارجی در انفجار بندر شهید رجایی هنوز به قطعیت نرسیده‌ایم

ادعای آکسیوس درباره دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا

مقام سابق ارتش اسرائیل در واکنش به اظهارات ترامپ: به نظر می‌رسد شکاف‌ها میان اسرائیل و آمریکا درباره مسئله ایران در حال گسترش است

پیام تسلیت روحانی برای حادثه بندر شهید رجایی

ویدئوی دردآور مونا فرجاد در این ساعات پربازدید شد

وقتی رحمت اعصاب نداره!

پژمان جمشیدی در محل فیلمبرداری سریال «محکوم»

وقتی هوتن شکیبا و رضا عطاران همبازی بودند

موزیک ویدئوی «یادِ تو» با آواز وحید تاج