حوصله مردم سر رفت، تصمیم بگیرید!
نوشتارها
بزرگنمايي:
راه ترقی - انتخاب /متن پیش رو در انتخاب منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
رفع فیتلرینگ کمترین خواسته مردم است، زیرا اساسا فیلتر شدن شبکههای اجتماعی نباید به صورت دائمی اِعمال میشد، زیرا هر یک از این شبکههای اجتماعی و پیامرسانها اعم از تلگرام، واتسآپ، اینستاگرام یا اپلیکیشنهایی مانند گوگلپلی برای دورهای محدود و آن هم در میان ناآرامیهای اجتماعی فیلتر شدند و قرار نبود این فیلترشدنها دائمی باشد. حالا هم اعضای شورا در قبال ملت وظیفه دارند مردم را بیش از این معطل یک تصمیم نگه ندارند.
اکنون میشود گفت که رفع فیلترینگ به درخواستی ملی تبدیل شده است، زیرا هر فردی با هر نوع نگاه سیاسیای باور دارد مسدود بودن گسترده شبکههای اجتماعی، پیامرسانها و حتی گوگلپلی با هیچ منطقی سازگار نیست.
دولت چهاردهم هم از ابتدای روی کار آمدنش وعده رفع فیلتر را داد و شخص پزشکیان هم مناظرههای انتخاباتی بر این موضوع تأکید میکرد، اما حالا چند هفتهای است که تصمیمگیرندگان در شورای عالی فضای مجازی تصمیمگیری در این موضوع را مدام به هفته بعد و هفته بعد و هفته بعد موکول میکنند و کل مردم ایران را به نوعی معطل تصمیم خود کردهاند؛ در صورتی که موضوع آنقدر روشن است که آنها فقط باید یک تصمیم بگیرند؛ رفع فیلترینگ آری یا خیر و نیازی به بحثهای گسترده ندارد که به این شکل یک جمع چندنفره، یک ملت را معطل و منتظر نگاه داشتهاند.
عجیب آن است که اعضای شورای مذکور تاریخ دقیقی برای تصمیمگیری نهایی اعلام نمیکنند و انگار بدشان نمیآید مردم دچار آزار روانی شوند. موافقان رفع فیلتر باید توضیح دهند که دقیقا چه مانعی بر راه وجود دارد؟ اگر نمیتوانند مسئله را حل کنند و اگر اکثریت شورای عالی فضای مجازی با برداشتن فیلتر مخالفاند باید اسامی مخالفان منتشر شود تا مردم دقیقا بدانند چه افرادی سد راه برداشتهشدن فیلتر هستند تا دستِکم اگر قرار است فیلترینگ به منوال سابق ادامه داشته باشد، همه متوجه شوند که این افراد محدودیت در عرصه اینترنت را بر کشور تحمیل کردهاند؛ وگرنه اگر اکثریت موافقاند چرا تصمیم نهایی گرفته نمیشود؟ مگر آنکه فشارهایی فرای روال عادی شورای عالی فضای مجازی وجود دارد که در آن صورت هم شخص پزشکیان به عنوان رئیس این شورا باید توضیح دهد که چه فشارهایی و از کجا وارد میشود؟
رفع فیتلرینگ کمترین خواسته مردم است، زیرا اساسا فیلتر شدن شبکههای اجتماعی نباید به صورت دائمی اِعمال میشد، زیرا هر یک از این شبکههای اجتماعی و پیامرسانها اعم از تلگرام، واتسآپ، اینستاگرام یا اپلیکیشنهایی مانند گوگلپلی برای دورهای محدود و آن هم در میان ناآرامیهای اجتماعی فیلتر شدند و قرار نبود این فیلترشدنها دائمی باشد. حالا هم اعضای شورا در قبال ملت وظیفه دارند مردم را بیش از این معطل یک تصمیم نگه ندارند و در اولین جلسه شورای فضای مجازی تصمیم خود را بگیرند، زیرا موکول کردن دوباره تصمیمگیری به سهشنبهای دیگر عملا توهین به شعور ملت ایران است.
-
پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۶:۳۸
-
۱۶ بازديد
-
-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/994543/