راه ترقی

آخرين مطالب

سردار فدوی: با گذشت 46 سال از انقلاب اسلامی سربلند و مقتدر هستیم سياسي

سردار فدوی: با گذشت 46 سال از انقلاب اسلامی سربلند و مقتدر هستیم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایلنا / جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به بیانات امام راحل مبنی بر اینکه «ما مکلف به انجام تکلیف هستیم مکلف به نتیجه نیستیم» اشاره کرد و افزود: 46 سال از پیروزی انقلاب گذشته اینکه سربلند و مقتدر هستیم نشان می‌دهد قائده ای که خداوند در قرآن مشخص کرده در کشور ما جاری و ساری بوده است.
سردار علی فدوی عصر پنجشنبه در مراسم چهارمین سالگرد سردار شهید محمد علی حق بین ضمن تسلیت به مناسبت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان اظهار کرد: خدا را شکر در ایامی زندگی می‌کنیم که تمام زیبایی‌های ائمه اطهار را به برکت پیروزی انقلاب درک کردیم.
وی افزود: خدا را شاکرم که در ایامی زندگی کردیم که این توفیق به همه ما داده شد که در جبهه حق قرار بگیریم که در این جبهه نقشی را ایفا و ماندگار و در هر صحنه‌ای در این 46 سال که بوجود آمد در صحنه رویارویی حق و باطل بود در قسمت حق قرار گرفتند.
بازار
سردار فدوی ادامه داد: خدا یک بار به خودش آفرین گفته آن هم زمان آفریدن انسان و فرستادن 124 هزار پیامبر برای مراقبت از ما برای اینکه بتواند جلوه‌های بی نظیر خدایی بودن خود را به منصه ظهور برساند و انقلاب اسلامی این شرایط را برای همه ما فراهم کرد.
وی گفت: جبهه باطل همه توانمندی‌های مادی را دارد و از همه ابزار برخوردار است اما نتیجه‌ای که در این 46 سال اتفاق افتاد برعکس خواسته‌های آنان بوده چرا که مردم ولایتمدار ما به تکالیف خود عمل کردند.
سردار فدوی با اشاره به بیانات امام راحل مبنی بر اینکه «ما مکلف به انجام تکلیف هستیم مکلف به نتیجه نیستیم» اشاره کرد و افزود: 46 سال از پیروزی انقلاب گذشته اینکه سربلند و مقتدر هستیم نشان می‌دهد قائده ای که خداوند در قرآن مشخص کرده در کشور ما جاری و ساری بوده است.
وی با تاکید بر اینکه ما باید به آنچه خداوند به ما تکلیف کرده عمل کرده و مراقبت کنیم، ادامه داد: وعده خدا حق و در آن تخلفی نیست را باید باور داشته باشیم.
سردار فدوی با بیان اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون نبرد حق و باطل وجود دارد، اضافه کرد: در دهه 90 نبرد سنگینی با دشمنی داشتیم که کیلومترها با ما فاصله داشت و می‌خواستند تصویر اسلام را خراب کنند که این توطئه بزرگی بود که با شکست مواجه شدند.
تأکید بر لزوم مبارزه با ظلم و حمایت از مظلومان
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: خوش به حال کسانی که در این نبرد سربلند بیرون آمدند و تا پای جان برای انقلاب و نظام جنگیدند و خیلی شهید شدند و تعدادی نیز همچنان این راه را دنبال می‌کنند.
سردار فدوی با تاکید بر اینکه گیلان خطه شهیدانی چون میرزا کوچک خان جنگلی است، اضافه کرد: خطه ای که بیش از 8 هزار شهید تقدیم انقلاب و نظام کرده است این یعنی همه بر عهد و پیمانی که یک طرف خداوند است باقی ماندند.
وی با اشاره به ایثارگری‌های خانواده شهدا تصریح کرد: پدران و مادرانی که فرزندانی تربیت قوی کردند که برای ماندگاری انقلاب جان ارزشمندشان را تقدیم کنند.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به ویژگی‌های شهید حق بین ادامه داد: شهید سلیمانی دست سردار حق بین را برای فرماندهی در آزاد سازی منطقه شیعه‌نشین نبل و الزهرا را پس از 4 سال محاصره از دست تروریست‌ها بوسه زد و این عظمت بزرگی است.
سردار فدوی با تاکید بر اینکه ندای حق و باطل به کشورهای بسیاری صادر شده است، گفت: همه تصور می‌کردند که کشور یمن ضعیف است اما 50 روز است مقابل آمریکا مقاومت کرده و این پیروزی برای آنها است.
وی با بیان اینکه جوانان امروز با بصیرت و آگاهی کامل، راه شهدا را ادامه می‌دهند، ادامه داد: این نسل، با انگیزه و ایمانی راسخ، از ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع می‌کنند و اجازه نخواهند داد دشمن به اهداف شوم خود برسد.
جانشین فرمانده کل سپاه با تأکید بر نقش بی‌بدیل شهدا در پیروزی و سربلندی ایران اسلامی، افزود: شهدا زنده‌اند و ناظر بر اعمال ما هستند آن‌ها با شفاعت خود می‌توانند راه را برای ما هموار کنند و ضامن پیروزی ملت ایران باشند.
سردار فدوی با تأکید بر لزوم مبارزه با ظلم و حمایت از مظلومان، اضافه کرد: با اتحاد و همدلی، و با تکیه بر توان داخلی، می‌توانیم بر تمام مشکلات فائق آییم و آینده‌ای روشن برای ایران اسلامی رقم بزنیم.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1067511/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت لوبیاچیتی سر به فلک کشید

حمایت کارشناسان و مردم اهواز از فولاد برای دیدار فردا مقابل تراکتور

گل اول بلونیا به امپولی

اولین خروجی تابستانی استقلال و موضوع سهمیه

بیفوما: سلام، شایعه پخش نکنید!

گل اول اتلتیکومادرید به رایووایه‌کانو

خارج از دید، از درخشش گیوکرس تا گلزنی ژیرو

گل اول امپولی به بولونیا

بزرگترین مبارزه طارمی آغاز شد

اجرای زیبای «Pirates Of The Caribbean» از گروه موسیقی چهل انگشت

بهبود روابط امریکا و ایران در دوران ترامپ؟

مذاکرات جدی ایران و روسیه در حوزه گاز و انرژی

بیت کوین در آستانه شکوفایی

خرید اول زنوزی برای فصل بعد!

اوج‌گیری در 2025؛ وقتی بارسا مچ رئال را خواباند

انتخاب بزرگ کلوپ؛ آنری مربی لایپزیش می‌شود!

نرفتن به سربازی برای گرفتن پیراهن رونالدو!

رئال و وینیسیوس خشمگین از دادگاه بارسلون!‏

تیم آرتتا نیاز به یک شماره 9 ماهر دارد؟

تحلیل فنی دیدار اینتر و آث میلان در جام حذفی ایتالیا

عملکرد لژیونر ها در هفته ای که گذشت

چشم سپاهانی‌ها به برایان دابو روشن شد!

ویدیو باشگاه فولاد به مناسبت تولد حمید مطهری

ترامپ: وضعیت با ایران خوب پیش می‌رود

نرگس آبیار و دو اقتباس ادبی مهم

سینماگران در مجلس ختم برادر آقای بهمن فرمان‌آرا که امروز برگزار شد.

نانسی عجرم با این استایل زیبا‌تر از همیشه شد

علی نصیریان: مهاجرت کردم، اما نتوانستم بمانم و برگشتم

تصاویری از شهاب حسینی و لاله مرزبان

چهره ها/ عکس جدید احمد مهران فر در پوکت

نواختن گیتار هارپ از نوازنده معروف یوتیوب

چین و روسیه در فکر ایجاد نیروگاه هسته‌ای در ماه

سحابی NGC 281 با فاصله ی حدودا 3 هزار سال نوری از زمین

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو

پیر شدن، کمی شبیه خسته شدن است تکه ای از کتاب "سیر عشق"

تحلیل رسانه آمریکایی از گفته‌های روبیو درباره غنی‌سازی ایران

رای عجیب مجلس علیه منافع ملی

شبه جزیره هند در آستانه جنگ بزرگ؟

برنامه تولید نفت ایران برای 8 ماه آینده مشخص شد

تقلب در بازار برنج؛ پاکستانی‌ به جای ایرانی در سفره‌ها!

رضا غندی‌پور؛ مرسی از استقلال و پرسپولیس

دو دستگی در بایرن؛ مگر می‌شود هری کین را نخواهند!‏

پدیده استقلال، بی توجه به حکم میلیاردی!

«عموته» سرمربی جدید عراق شد

سیتی جام هم ببرد، در این فصل فاجعه بوده است!‏

جهانبخش: هدف شما تخریب طارمی است!

فوری، اختصاصی؛ اولین خرید پرسپولیس!

موضع سرتیم فنی هیات مذاکراتی آمریکا درمورد ایران چیست؟

درخواست از پزشکیان برای تغییر مدیریت صداوسیما

چهره ها/ قاب دونفره سمانه پاکدل و هادی کاظمی در شیراز