موضع سرتیم فنی هیات مذاکراتی آمریکا درمورد ایران چیست؟
سياسي
بزرگنمايي:
راه ترقی - انتخاب / واشنگتن «مایکل آنتون»، مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا را به عنوان رئیس تیم فنی ایالات متحده در مذاکرات با ایران درباره برنامه هستهایاش منصوب کرده است.
در ادامه به تشریح مواضع «آنتون» درباره سیاستهای مرتبط با ایران پرداخته میشود.
1. در مورد برجام (2017):
بازار ![]()
در نوامبر 2017، مایکل آنتون که در آن زمان سخنگوی شورای امنیت ملی (NSC) زیر نظر رئیسجمهور دونالد ترامپ بود، بر عدم خروج یکجانبه ایالات متحده از توافق هستهای ایران تأکید کرد. او استدلال کرد که چنین حرکتی نخواهد توانست اهداف دولت را محقق کند و حفظ این توافق، اهرمی برای حل مشکلات آن از طریق کانالهای دیپلماتیک فراهم میآورد.
پست دولتی: سخنگوی شورای امنیت ملی (2017)
2. در مورد استراتژی مهار (2010):
در سال 2010، مایکل آنتون به انتقاد از استراتژی مهار در قبال ایران پرداخت و آن را مشابه رویکرد جنگ سرد با اتحاد جماهیر شوروی دانست. او به هزینههای سنگین این استراتژی، از جمله هزینههای نظامی، تعهدات دیپلماتیک و پیامدهای اخلاقی حمایت از حکومتهای استبدادی اشاره کرد و پیشنهاد داد که چنین استراتژیای ممکن است در بلندمدت پایدار یا مطلوب نباشد.
پست دولتی: در این زمان، آنتون در هیچ موقعیت دولتی نبوده است، زیرا هنوز به دولت ترامپ نپیوسته بود. او بهعنوان نویسنده و مفسر در زمینه سیاست خارجی فعالیت میکرد.
3. در مورد موضع نظامی ایالات متحده (2019):
در مه 2019، آنتون درباره استقرار نیروهای نظامی آمریکا در خاورمیانه صحبت کرد و تأکید نمود که واکنش آمریکا به تهدیدات ایران با هدف نمایش قدرت و عزم این کشور صورت گرفته است. او استدلال کرد که ایران از ضعفهای درکشده آمریکا سوءاستفاده میکند و تنها یک موضع قاطع میتواند از تشدید تنشها جلوگیری کند.
پست دولتی: معاون مشاور امنیت ملی (2019)
4. در مورد رفتار ایران پس از اقدامات ایالات متحده (2020):
پس از تشدید تنشها در اوایل 2020، آنتون پیشنهاد داد که ایران احتمالاً پس از اقدامات ایالات متحده برای مدتی سکوت خواهد کرد و این را بهعنوان نشانهای از این برداشت کرد که رویکرد دولت ترامپ تأثیر مورد نظر خود را برای بازداشتن اقدامات ایران داشته است.
پست دولتی: معاون مشاور امنیت ملی (2020)
5. در مورد اتحادهای خاورمیانه (2020)
در یک مصاحبه با سیانان، آنتون در مورد عادیسازی روابط بین اسرائیل، بحرین و امارات متحده عربی صحبت کرد و آن را بهعنوان بخشی از یک اتحاد ضدایرانی در حال ظهور توصیف کرد. او این تحولات را بهعنوان یک تغییر راهبردی در منطقه دانست که با منافع ایالات متحده در مقابله با نفوذ ایران هماهنگ است.
پست دولتی: معاون مشاور امنیت ملی (2020)
-
پنجشنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۲:۴۲
-
۱۷ بازديد
-

-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1067538/