راه ترقی

آخرين مطالب

واردات نفت به چین رکورد 20 ماهه زد اقتصاد

واردات نفت به چین رکورد 20 ماهه زد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / واردات نفت به چین در مارس، با افزایش واردات از ایران و روسیه، به بیش از 12 میلیون بشکه در روز رسید که بالاترین حجم واردات از اوت سال 2023 بود.
داده‌های اداره کل گمرک چین که روز دوشنبه منتشر شد، نشان داد چین در مارس، مجموعا، 51.41 میلیون تن معادل 12.1 میلیون بشکه در روز نفت وارد کرد. حجم واردات مارس، بالاترین حجم واردات از اوت سال 2023 بود و بسیار بالاتر از 10.38 میلیون بشکه در روز واردات نفت در ماه‌های ژانویه و فوریه سال 2025 یا واردات 11.55 میلیون بشکه در روز در مارس سال 2024 بود.
واردات نفت به چین در دو ماه اول سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، به میزان پنج درصد کاهش یافت که ناشی از تشدید تحریم‌های آمریکا علیه تجارت نفت روسیه بود.
با این حال، تغییرات صورت گرفته در نفتکش‌های مورد استفاده پس از تحریم‌های آمریکا، اجازه داد کشتی‌های غیرتحریمی، حمل نفت روسیه و ایران را به چین افزایش دهند.
حدود ده‌ها نفتکش که تحت تحریم آمریکا نیستند، به تازگی به مسیر تحویل نفت روسیه به چین پیوسته‌اند و شامل نفتکش‌هایی هستند که پیش از این، نفت روسیه را به هند حمل می‌کردند.
اِما لی، تحلیلگر ارشد بازار شرکت ورتکسا، هفته گذشته اظهار کرد: واردات نفت چین از راه دریا، در مارس، به 10.6 میلیون بشکه در روز افزایش یافت که بالاترین میزان از اکتبر سال 2023 بود و رشد آن، به دلیل افزایش واردات نفت ایران به منطقه شاندونگ بود که قطب فعالیت پالایشگاه‌های خصوصی است.
طبق گزارش ورتکسا، واردات نفت ایران به چین، در مارس، به رکورد 1.8 میلیون بشکه در روز افزایش یافت و شاندونگ، بیش از 1.5 میلیون بشکه در روز از نفت ایران را دریافت کرد که حدود 50 درصد نسبت به میانگین سال 2025، افزایش داشت.
بر اساس گزارش اویل پرایس، در گزارش ورتکسا آمده است: واردات نفت روسیه نیز به چین بهبود یافت و بسیاری از محموله‌های نفتکش‌های تحریم شده، در شاندونگ خریدار یافتند. بعلاوه، محموله‌های سرگردان آرکتیک روسیه، اکنون در شاندونگ خریدار یافته‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1060967/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مذاکرات جدی ایران و روسیه در حوزه گاز و انرژی

بیت کوین در آستانه شکوفایی

خرید اول زنوزی برای فصل بعد!

اوج‌گیری در 2025؛ وقتی بارسا مچ رئال را خواباند

انتخاب بزرگ کلوپ؛ آنری مربی لایپزیش می‌شود!

نرفتن به سربازی برای گرفتن پیراهن رونالدو!

رئال و وینیسیوس خشمگین از دادگاه بارسلون!‏

تیم آرتتا نیاز به یک شماره 9 ماهر دارد؟

تحلیل فنی دیدار اینتر و آث میلان در جام حذفی ایتالیا

عملکرد لژیونر ها در هفته ای که گذشت

چشم سپاهانی‌ها به برایان دابو روشن شد!

ویدیو باشگاه فولاد به مناسبت تولد حمید مطهری

ترامپ: وضعیت با ایران خوب پیش می‌رود

نرگس آبیار و دو اقتباس ادبی مهم

سینماگران در مجلس ختم برادر آقای بهمن فرمان‌آرا که امروز برگزار شد.

نانسی عجرم با این استایل زیبا‌تر از همیشه شد

علی نصیریان: مهاجرت کردم، اما نتوانستم بمانم و برگشتم

تصاویری از شهاب حسینی و لاله مرزبان

چهره ها/ عکس جدید احمد مهران فر در پوکت

نواختن گیتار هارپ از نوازنده معروف یوتیوب

چین و روسیه در فکر ایجاد نیروگاه هسته‌ای در ماه

سحابی NGC 281 با فاصله ی حدودا 3 هزار سال نوری از زمین

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو

پیر شدن، کمی شبیه خسته شدن است تکه ای از کتاب "سیر عشق"

تحلیل رسانه آمریکایی از گفته‌های روبیو درباره غنی‌سازی ایران

رای عجیب مجلس علیه منافع ملی

شبه جزیره هند در آستانه جنگ بزرگ؟

برنامه تولید نفت ایران برای 8 ماه آینده مشخص شد

تقلب در بازار برنج؛ پاکستانی‌ به جای ایرانی در سفره‌ها!

رضا غندی‌پور؛ مرسی از استقلال و پرسپولیس

دو دستگی در بایرن؛ مگر می‌شود هری کین را نخواهند!‏

پدیده استقلال، بی توجه به حکم میلیاردی!

«عموته» سرمربی جدید عراق شد

سیتی جام هم ببرد، در این فصل فاجعه بوده است!‏

جهانبخش: هدف شما تخریب طارمی است!

فوری، اختصاصی؛ اولین خرید پرسپولیس!

موضع سرتیم فنی هیات مذاکراتی آمریکا درمورد ایران چیست؟

درخواست از پزشکیان برای تغییر مدیریت صداوسیما

چهره ها/ قاب دونفره سمانه پاکدل و هادی کاظمی در شیراز

خسرو تولدش خود خواسته بود ولی امیر نه!!

محسن تنابنده عصبیه!

آهنگ «قطب شمال» با صدای فرزاد فرزین

یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه جان باخت

معاون صدا و سیما: توهین به بزرگان اهل سنت در تلویزیون ممکن است بخشی از پروژه نفوذ باشد

وزارت نفت مکلف به زمان بندی فوری اجرای طرح کهاب در تهران شد

عکس روز ناسا؛ آسمان نیوزلند غافلگیرتان می‌کند

بخشی از کتاب/ چگونه عشق ورزیدن را بیاموزیم

صدا و سیما رسانه ملی نیست

اعتراض رجانیوز: چرا توافق‌نامه ایران و روسیه معطل مانده است؟

روایت آماری از سرنوشت شغلی دهه هشتادی‌ها